Úzkosť

jolanka

Ginko je dobre,ale ber ho pravidelne,vela lusti krizovky,citaj,men cesty nic nerob automaticky tak si ten mozocek das do obratok,ale pre tvoje ukludnenie mne sa to tiez stava a to som asi o dost mladsia.A teraz si cacana,ze?

damaxy

tak vam napíšem co sa mi stalo dnes.Vybrala som sa ku kaderníčke.Prídem tam a pýtam sa Janka na ktorú som dnes objednaná na 11 alebo 13.Ona hovorí pozriem.Moja ved ty si nie ani na 11 ani na 13 a ani na dnes.Tak kedy som? na 11 o 11 tej hodine.Ale ma vzala,lebo ani ona nemala byt v práci,takže takto to je co si nezapíšem neviem.Do kozmetiky ma objedná a zavolá kamoška a tu vidíš.Tak som si vzala ginko hned ako som prišla a musím si zapísat kedy nabudúce mam ist.

ina

musim sa jolanka s tebou rozlučiť,musim vybehnuť na poštu odniesť papiere do poistovni.aspon že som si s tebou kavu vypila,nebolo to zle.Mali by sme tu kaviaren neako pomenovať rozmyšlaj nad menom,ja si zatial odbehnem

ina

no ale aspon si pokecaš s malinkym, to ja ked mam šťastie tak mi tu muž necha našho psa, inak ho stale berie so sebou.

jolanka

mne o tom nieco hovor,okrem klebiet,ktore nosi prasvokra a mna nezaujimaju, pretoze ich aj tak nepoznam a ani po tom netuzim a par zableskou mojho muza/on je jak taky dobry nemi film casto/si tu moc nepokecam.Takze mi celkom tato forma vyhovuje.

ina

ja mam take etapy chudnuce,ale ja tam hlavne chodim kvoli kolektivu,lebo ja robim doma a niekedy mam pocit, že sa už začnem sama so sebou rozpravať,ešte že som objavila toto forum

jolanka

To netusim,ale mozno mladne.S tym cvicenim by som mala zacat aj ja a hlavne pravidelne,aj dietka by sa zisla ved o rok do prace atam mataku vytlstlu nepoznaju,to aby ma este spoznali.Hi,Hi.Ale pravda je,ze sa bojim ked zacnem obcas mi s toho preskoci a potom by som sa musela prestahovat na inu temu,kde Miska.Takze asi by mal na domnou stat nejaky anjel strazny,taky pista by bodol