Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ginko je dobre,ale ber ho pravidelne,vela lusti krizovky,citaj,men cesty nic nerob automaticky tak si ten mozocek das do obratok,ale pre tvoje ukludnenie mne sa to tiez stava a to som asi o dost mladsia.A teraz si cacana,ze?
tak vam napíšem co sa mi stalo dnes.Vybrala som sa ku kaderníčke.Prídem tam a pýtam sa Janka na ktorú som dnes objednaná na 11 alebo 13.Ona hovorí pozriem.Moja ved ty si nie ani na 11 ani na 13 a ani na dnes.Tak kedy som? na 11 o 11 tej hodine.Ale ma vzala,lebo ani ona nemala byt v práci,takže takto to je co si nezapíšem neviem.Do kozmetiky ma objedná a zavolá kamoška a tu vidíš.Tak som si vzala ginko hned ako som prišla a musím si zapísat kedy nabudúce mam ist.
musim sa jolanka s tebou rozlučiť,musim vybehnuť na poštu odniesť papiere do poistovni.aspon že som si s tebou kavu vypila,nebolo to zle.Mali by sme tu kaviaren neako pomenovať rozmyšlaj nad menom,ja si zatial odbehnem
no ale aspon si pokecaš s malinkym, to ja ked mam šťastie tak mi tu muž necha našho psa, inak ho stale berie so sebou.
mne o tom nieco hovor,okrem klebiet,ktore nosi prasvokra a mna nezaujimaju, pretoze ich aj tak nepoznam a ani po tom netuzim a par zableskou mojho muza/on je jak taky dobry nemi film casto/si tu moc nepokecam.Takze mi celkom tato forma vyhovuje.
a dohovie čo je snou,ked si ju už spomenula,či ani nespominaj?
Je a vidim,ze ho to aj bavi.
ja mam take etapy chudnuce,ale ja tam hlavne chodim kvoli kolektivu,lebo ja robim doma a niekedy mam pocit, že sa už začnem sama so sebou rozpravať,ešte že som objavila toto forum
pišta je dobry, to ano.
To netusim,ale mozno mladne.S tym cvicenim by som mala zacat aj ja a hlavne pravidelne,aj dietka by sa zisla ved o rok do prace atam mataku vytlstlu nepoznaju,to aby ma este spoznali.Hi,Hi.Ale pravda je,ze sa bojim ked zacnem obcas mi s toho preskoci a potom by som sa musela prestahovat na inu temu,kde Miska.Takze asi by mal na domnou stat nejaky anjel strazny,taky pista by bodol