Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

jolanka

Miksi,miska isla na anorexia,bulinia-vyhras boj,tu sa asi uz neukaze-moja praca vrat sa o par dni tam to najdes.
Jannka..co konkretne beries,stavy v noci mam aj ja,ale rano nebyvam mimo,oni tie stavy su ked mam vypatie cez den, ale lepsi sa to,beries aj anxiolitika?

miksi

ahojte babenky,uz dlho som sa neozvala.Nebojte,nezabudla som na vas,to by som si nedovolila.Len uz mam trosku viac prace a volajako nestiham.Vidim,ze sa mate super ako vzdy:-)))Aj ja,musim sa pochvalit.Vsetky vysledky u lekara dopadli super,tak sa vytesujem...Neviete co je s miskou?pisala som jej mail a ona nic..Ina,aj ty mas mail!!!

sunnysweetie33

jannka..no ja nemam ziadne depresie,ale mam niekedy pocit,ze mi prestalo bit srdce a ze nemozem dychat..uz ma to hneva,takze uz sa chystam k lekarovi..

jannka

mozem sa vas opytat na jednu vecicku,ktora ma obcas trapieva,beriem antidepresiva a ked spavam zobudim sa na to,ze ani sanemozem nadychnut,posadim sa,dako to rozdycham a znova idem spat,alebo sa mi este stava,ze sa rano zobudim a som akoze v inom stave,na nieco myslim,co je uplna blbost a trva mi,kym sa fakt zobudim a som schopna vnimat okolie,povedzte mi prosim na to vas nazor,aby som zbytocne neotravovala doktorku,ak nejde o nic vazne,vdaka

barunka

Škoda,že som dnes mala kopec roboty.Určite by som sa pripojila.Ste dnes nejaké veselé a vtipné.Keď to čítam mám lepšiu náladu.Vieš Damaxy,že aj ja mám hlavu deravú ako ementál.Všetko si musím písať(niekedy zabudnem kam).Idem domov,ale zajtra ráno si s vami dám ráno kávu-keď môžem.pa pa prchám.

jolanka

My sme boli s malym u kamosky,potom vonku na Strkovci na prelieskach,teraz cakame pestunku /tetu/ a asi pojdeme korculovat a bolest hlavy som chvalabohu zastavila tabletkou,stava sa so mna narkos.

damaxy

som cacana cacanica a najme vysmiata,lebo tam prisla ešte jedna pani a ona mi povedala,že sme si kedysi tykali tak sme si aj potykali opat.A hovorí sa,že na skleroze je to pekné,že stále spoznávaš nové veci a ešte som kaderníčke povedala,že by ona nám mala den vopred zavolat kedy máme príst a ci si dáme kavu alebo kapucino,takže sme boli aj chi chi chi