Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ano Silvi a idem pozriet ,minule som písala viacerým,idem kuknút ci aj tebe alebo nie.tvoj prišiel
dobre,ja sa budem dako snazit,ja sa aj snazim,ale fakt sa nenavidim,ta psych. je pre mna posledna nadej aj tie lieky asi a teraz sa citim znova zle...ja viem,ze je tazke napisat mi nieco,ked ma nepoznate:-(
Na zaciatku to tak byva,potom unava ustupi.
Jannka ak ta to poteší,ja som prišla k lekárke a som sa tam rozplakala aká som bola velká a stará.Ona sa nesmiala,ani nič podobné pomáhala mi otázkami a tak.Ked si nie s nejakým lekárom spokojná môžeš íst za iným.Maj stále na pameti,že ide o teba.Ty si dôležitá,ty sa chceš mat dobre.Ano?
Rozpis sa v com zlyhas,preco by si mala,napis vsetko,ak najdes problem, najdes liek
Caute, chcela by som sa spytať, či ste niektorá užívali Neurol 0.25 a Paretin.
Beriem ich asi 3,týždne, ale celý deň sa potom cítim unavená a ospalá. Večer zaspím, ale okolo pol piatej sa zobudím úplne unavená a potom už nemôžem zaspať.
damaxy: písala som ti mail, ak budeš mať niekedy čas ozvi sa.
My nevieme kto si ani ako vyzeráš máme podobné alebo mali sme podobné starosti,kludne si napíš aj sem čo ta trápi,taká prvá pomoc,ked ti náhodou neporadíme aspon to zo seba dostaneš.
hej,ale ja nemam naj. skusenosti so psychiatrami
neviem,z toho,ze zlyham,z toho,ze sa neviem schopit a tak dookola.
Za tvoju pohodu a zdravotný stav si musíš zabojovat sama pýtat sa,robit niečo preto.Ved ked je tebe zle tak ja to necítim ani lekárka,neboj sa a ani sa neboj výsmechu ani ničoho.Povedz si ide o mna a ja to chcem vediet.Psychiatri počúvajú tolko ludí,že im ani neprídu tvoje otázky čudné alebo nejaké iné.