Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Diki ale po nemecky neviem ani mäkké f.
Silvi napíšem ti no skôr mail no du must aushalten bitte
dobre,diky
Damaxy mozes mi odpisat aj sem, ak ti to takto viac vyhovuje a samozrejme ak mas cas a chce sa ti. Dufam,ze ta nebombardujem, len velmi sa mi pacia tvoje nazory, je vidiet ze si presla dlhu cestu, dufam ze sa to podari aj mne. Vcera som bola u svojho psychológa a prvýkrát som mala dobrý pocit z terapie. Vies doteraz sa mi stávalo, že po terapii mi bolo vzdy strašne zle, včera sa mi to našťastie nestalo.
Tak si jannka prejdi zo začiatku tuto stránku je tam vela názorov a rád a možno tam nájdeš aj niečo podobné na teba alebo ta niečo z toho napadne.Je tam toho najme v začiatkoch všeličoho popísané.
ja fakt neviem este sa len tak spamatavam,lebo som nedavno bola v nemocnici(ako s tymi depkami)a tak mam stale tie otazky a co bude?a same hororove odpovede na ne...
Jolanka a trochu ta opravím nie vec ale bytost dobre?
pojdem čistit čučoriedky,tak vonajú z toho batohu,môj dobrý muž nám nazbieral na zimu.
aky je dovod tvojej nenavisti k sebe samej?ved si zena ato je ta najuzasnejsia vec na svete,tak krasne sa da vyuzit
Jannka ja som to myslela,akože že je to anonymné a môžeš si smelo písat bez nejakých,že sa to niekto dozvie a tak,nie že by sa nám zle odpovedalo ked ta nepoznáme,rozumieš.Hádam som to už lepšie napísala.Ja len kvôli takej tvojej odvahe.