Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
tak len že to andrej je admin a že tu beháme na návštevu ale bo u tej ktorá prvá otvorí?
prečo u andreja?Jeto niekto zaujimavy alebo oblubeny?
jolanka a ty uspávaš alebo máš nejaký iný program?Nejako ta nečítam a vymyslela si tu kaviaren,ja by som dala u Andreja zatial.
tish no to je z toho predprednáškového dna,napetie,nervozita,je potom tak to z teba vychádza.Však aj infarkty ludia dostávajú na dovolenke,sú v klude a bim,infarkt.Takže to je poriešené,jednoducho si daj cez víkend relax a bude dobre.
čo nič nevieš?Nebud z toho taka,ja ked mam take trasačkove dni a to ich teda mavam,predychavam to a zapijam čajom z medovky alebo neaky miešany na nervy.To su len nervy,nesmieš im dovoliť aby ťa zmocnili,kašli na to a snaž sa stale si opakovať,nemam to mať prečo,kašlem nato a toto si opakujem a snažim sa fakt myslieť a zamestnavať niečim.uvidiš že to prejde,to je proste taky blby deň a po nom zase pride dobry.Ja ich sice neznašam,ale už aspoň viem o čo vtedy ide.
tak ja sa budem snazit,vela rad pochytat:-)
neviem tak som sa cely den zle citila, cely den ma triaslo ale tak ze neviem ci ma aj naozaj ci sa mi chvelo iba vnutro ale aj teraz to citim. idem o chvilu tancovat ale neviem ako to ja zvladnem. uplne ako bez zivota si pripadam. a nic neviem:(
jannka, ja som sa na začiatku citila neuveritelne unavena,mala som pocit, že sa to nikdy nezmeni.Neboj sa naozaj to bude stale lepšie a lepšie.A ten začiatok trval dosť dlho,ale chce to stale na sebe pracovať a obracať tu mysel na niečo uplne ine ako je človek sam.To bolo pre mna to najťažšie.Ale je fakt,že všetko čo mi tu radili tak z každeho niečo zabralo.
tisch a prečo si mala taky blby deň?
miksi vitaj,dik za mail,už som ti odpisala