Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
tak to ty si.ty a čo keby si sa zaregistrovala,to bude možno lacnejšie chi chi.Nie ale ked sa zaregistruješ nemusíš vypisovat tie blbiny ukáže ti témy kde si prispela a nemusíš nič hladat.
tak tak silvi aj ja.
Mas pravdu inka. To je jedno ci pracujes alebo nie. Ked ti niekto chce zavidiet, tak zavidi aj to co nemas. Mam s tym bohate skusenosti a ani sefka nie som.
nevadi tak sa budeme stretať v robote.aspoň ti to rychlejšie ubehne.
no to si naozaj len mysliš,že ked si doma tak ti nezavidia,to ti ešte len začali zavidieť.Aspoň u nas to tak je.Ale mna to už netrapi ako niekedy.ale ved o tom sme si už pisali.no a čosi to ake kredence vybrala?
Moja sefka sa tvari ako kamaratka, za chrbtom ta poohovara, ak nema nic nove, tak si pre istotu nieco vymysli. Ale ked treba nieco robit (myslim to co je jej povinnostou), tak ta hned poveri. Najhorsie je, ze si o nej mozes akurat mysliet svoje.
takto si nam ty bola bez pripojenie,to muselo byť hrozne.No to ako ja včera bez postu.si predstav,že dnes mi už normalne funguje asi si prečitali ako tu nadavam na nich,ale pre zmenu som sa rano nemohla sem pripojiť,že take meno už existuje,no jasne že existuje ked sem už pol roka chodim,tak som si začala hovoriť tak krajšie inka.
preto ja nemôžem íst ano do práce,lebo ja som tiež robila šéfku,ale za socíku a to vtedy boli také iné vztahy no a ja len za šéfku.Ale ja chcem aby ma ludia mali radi a nezávideli mi tak sedím doma a starám sa o svoju rodinu a takú som mala aj predstavu od mladi.No aj iné predstavy ešte,lenže všetko sa nedá splnit i ked na to intenzívne myslím.Mám aj predstau byt štíhla aspon na 42 aby som si mohla niečo kúpit ale zatial je to nesplnitelné.
Ja akurát pijem kávu,vyberali sme so sestrou kredence do bytu a malá nie aby čuškala ale vreštala.Takže potom nech skúsi povedat,že sme zle vybrali.A dievčatá pozor na blbcov!!!.Niektorí sú aj šéfovia.Lenže ked chceš byt dobrým šéfom,nemôžeš byt kamarátom,lebo potom sa robia výnimky.Ja tú šéfku každú lutujem.Lutujte ich aj vy lebo naozaj sa nemajú dobre,každý ich má rád len naoko,nemôžeš im povedat pravdu,nemôžu sa oni zdôverovat podriadeným,nemôžu ani poohovárat.Tak im veríte že sú to chudáci a pre potešenie majú len výplatné pásky svoje,vaše na zasmiatie.
ahojte nešiel internet neviem ako je to možné a samozrejme som sa nerozčulovalaale uvarila som si paradajky od predvčera nachystané,poupratovala a chodila hore že či už ide.No až teraz.Popísali ste toho.takže to pomaly lúskam,lebo Inuška ty vieš dobre,že opatrne.