Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ahojte, v piatok o tyzden idem na prehliadku k vseobecnej lekarke, na odbery a tak.dnes som bola na tom krcnom, ta este k tomu vsetkemu mam antihistaminika a rano musim na vytery. uz mam pocit ze tych liekov jem viac ako jedla. a aj viac prachov minam. hm.
Preco myslis privela. Do roboty som chodila aj ked som mala bc. statnice anglictina ma bavi bola som davno aj v anglicku to beriem ako relax taku mladu ucitelku v mojom veku mame. Tam aj na testy sa nejak neucim len aby som nezabudla anglinu preto chodim. A do kostola to bude len tiez taky relax to je na krst lebo chceli by sme mat potom svadbu.
Neviem, ale ked daco zistim, tak ti napisem.
velmi ma dnes sklamala na plnej ciare tymi recami a ze mi neveri a ja ze to je jej problem ze jej nemam uz co potom vysvetlovat. Potom ona ze budeme len uradne spolu jednat. Mne to je fuk nech mi da pokoj.
Jarka a nenabrala si na sebe toho privela? Ak vezmes do uvahy, ze v lete ta cakaju statnice....
vie ale ked chce nech to roztrubuje mne je to fuk ja sa za to nehambim. Rano ked mi vycitala ze ktovie ci som tam bola a ja jej na to ze nikdy by som jej nepriala nieco take. Ona len ze kazdy ma svoje problemy. Ona nema deti tak aspon nas diriguje.
diky za info takze este dva tyzdne mam prazdniny ozaj a nevies nahodou ake budeme mat statnicove predmety na manazmente zemskych zdrojov teraz na ing. studiu?
To ti teda nezavidim. Myslim tu sefku.A ona vie ze chodis k psych.? Neroztrubuje to?
takze to uz zacne. Zacala som chodit na anglinu to mam v pondelok v piatok skolu a kazdy druhy tyzden budem od 30.septembra chodit na nauky do kostola :-)
nie netreba index lebo mi sme cely rocnik okrem dvoch co cakame na indexy vsak hadam dovtedy sa vyriesi. Diplomovku robim s tou co predtym bakalarku s tou zlatou ved vies ;-). Uz mi vcera odpisala ze ked tak aj domov mozme potom za nou zajst ona je super.