Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
damaxy tak sa aj zariadim cisto pracovne uz som sa teda zariadila. A uz nie som nastvana rano som velmi plakala za tie debilne reci co mi hovorila ale u mna ked niekto konci tak konci.
ale ona nic nema dobre nosi take veci co ja by som nevzala najlepsie ze rifle mame zakazane tak sem tam nosim take kapsace elegantne to nie je zakazane :-) aj dnes mam biele S-ko cislo jej by trebalo XXXXXL
Jarka rob ako uznáš ty za vhodné,lebo si s nou den čo den a nebudeš tam večne.Zariad si to na úroven pracovného vztahu a môže lutovat ona nie ty.
kuknem sedi oproti v kancli a budem vidiet :-) ale mas pravdu dnes ani na nu nekukam ide mi na nervy dnes.
ja jej to hovorit nebudem lebo mne sa jej satnik ani jej retiazky nepacia tak nebudem klamat. Akurat ma dobre vlasy to som jej raz povedala ale to je vsetko lebo ine sa mi na nej ani nepaci.
A dnes si na nu poriadne napálená takže asi ani nevieš čo má oblečené?chi chi
neboj damaxy mne to uz neublizi uz som zavrela oponu pred nou a uz ma nemoze rozhadzat. Vies niekto tu moze vsetko a niekto nic. Vies aspon tu na oddeleni urobis plno veci tak to sa nevidi ale neurobis inu tak si zla. Ale niekto neurobi nic. Vsak ten co nerobi nic nepokazi a je to ok. Ved dobre uz budem s nou len cisto pracovne rozpravat.
Je tu už nejaká Inka zaregistrovaná?
Možno že ani nemôže mat,čo vieme?
Jarka to nie je pchatie,to je možno pravda a uvidíš jej reakciu.