Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Jarka77

ja nie som pokrstena a moj chce mat svadbu v kostole cize ja zatial take nauky a potom dalsie ale tam kde idem je taky mlady kaplan celkom v pohode

tish

jeziiiis, ziadne nauky, mne stacilo ist raz na spoved blaznivemu fararovi co mi skoro vynadal do nechcem sa sprosto..odvtedy nikdy. a raz bol u nas taky co vyhlasil aby ludia nehadzali do zvonceka mince bo ho to rusi pri omsi. no koniec

silvi

My sme tiež chodili na nauky, kvôli svadbe, nie krstu. Inak tie predmaželské náuky boli aspoň v našom prípade dosť zaujímavé. O deťoch nám vykladali manželia, ktorí žiadne nemali a podľa nich deti treba biť aj v reštaurácii, ale tak, aby nás nikto nevidel. Moju polovičko odvtedy nedotiahnem do kostola, ani keby horelo.

tish

asi si idem lahnut a rozmyslam, ze aj ked idem len na kus k lekarovi rano, ci to nevyuzijem a neurobim si volno, nech sa kus poskladam do kopy.

Jarka77

akurat som volala na gyndu nastastie mam vysledky v poriadku huraaaaaaaaaa uz by ma porazilo ist zas do nemocnice

Jarka77

vies u nas co mali schvalene studijne 2 mesiace sa ucili.Ja som sa ucila po veceroch mesiac s tym ze tyzden aj nieco som vzala pred statnicami uz na opakovanie a v pohode som stihla. Mna skola celkom bavi az mi bude luto za nasou partiou co spolu chodime ked dostudujeme