Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
s nou sa neda damaxy lebo ides nieco povedat a ona len huci a huci svoje ani skocit do reci jej nemozes. Ona si mysli ze nikto na nu nema.Deti mat nechce lebo ona do tejto doby neprivedie dieta a take somariny ale jej vec nechce mat tak nech nema.No nie?
Takže dievčatá je čas menit myslenie v svoj prospech a pozerat na veci z pohladu svojho,šéfkinho a niekoho nestranného a ste za vodou,lahké a ked ste spravili vysoké školy,toto je na rade teraz.Inteligentné bytosti si nesmú dat viac ubližovat.Tak
damaxy vies co ja jej kaslem na jej retiazku ja sa nemienim jej pchat do riti a keby mne sa pchali podriadeni tiez by sa mi to nepacilo. Ja mam rada normalny seriozny pristup chapes nikto mi nemusi chvalit saty vlasy atd ja viem ze som pekna aj bez toho chi chi.
Vy si myslíte,že si robím diplomku v pracovnej dobe?Ano hodilo by sa mi to,ale bohužial nie som ten typ ludí a mna by preto ani nenapadlo niekoho z takej veci upodozrievat,iba ak by som to robila sama,ale to asi neplatilo ani vo vašom prípade.Vždy ta ludia obvinujú z toho čo aj oni zakázané robia,takže sa jej lepšie pozri na boty.
ked vojdes na stranku na cervenom hore vpravo je NIE STE PRIHLASENY a moznosti prihlasit, registrovat tak id na registraciu inuska
Jarka, ja sice nie som najmladsia, ale som taka blba, ze to hned spravim a ona vie, ze uz potom nemusi nic kontrolovat. Najhorsie na tom je, ze nestiham potom vlastne veci na ktorych mi zalezi. Niekedy som vladala aj v noci robit, co teraz nehrozi.
Jarinka a čo ju tak trošku vypomykovat,ked začne do teba tak jej skoč do reči a povedz,aká krásna retiazka,alebo sukna a bude hotová kým chytí dych.Ved sa s ludmi treba trošku pobavit,mna ked pochvália,no nemôžem sa vadit čo ani nerobievam a ked mi vytknú tak poviem no veru tak čo teraz s tým sa dá urobit,no čo by si ty s tým robila šefová?
ja by som sefkou nechcela byt ako si ona mysli ze skoncim skolu a budem sefkou ja na to kaslem radsej pojdem na matersku to je pre mna dolezitejsie ako robit karieru v statnej sprave
nie inuška,ale tí čo majú zeleného vodníčka panáčika su zaregistrovaní,bezplatne a stačí sa na začiatku prihlásit a možeš len písat a tam v pravom hornom rohu je taká napísaná že registrovaný a neregistrovaný,Jarka ved pomáhaj aj ty
ja mam asi 38-40 podla strihu :-) bola som uz aj baculatejsia aj chudsia nalepsie ked si zdrava.