Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
kusok od nas smerom na krasnany je sukromna ubytovna.plati sa tam okolo 6tisic na postel.je tam ubytovanie po 1,2,3.
prosim vas niečo mi uniklo,čo to tu pišu o politike?
na uk pravo
na ktoru fakultu bude dcera chodit?
už som tu,ja som sa pytala na všetkych intrakoch,aj odvolanie sme poslali.ja som aj podnajom našla len je velmi drahy.niečo do 5000 na osobu a to ja hovorim je horna hranica,lebo aj to je vela.ale asi si už nenavyberam.Dakujem
inka si este tu?
dobre ranko.damaxy som tu.pred chvilou som sa zobudila.vatovec ucinkoval.bolo mi z neho statocne zle.ale hlavne ze som si nalozila dvakrat aby som nemala malo.potom som sa celu noc vadila so zlcnikom.rano som vyprevadila syna a dospala som.maila som nedostala od nikoho.oni napisu ze je v zaloznom serveri ale ktovie ci taky maju haha.inka skusim sa ti pytat na to ubytovanie a ked nieco zistim dam ti vediet.boli ste aj na mladej garde?tam bolo este volne minuly tyzden.tish dneska len oddychuj relaxuj.vsetko zameskane dobehnes ked ti bude lepsie.ja nastastie neberem ziadne lieky ale statocne sa vyhybam vsetkemu co mi vyvolava tie moje uzkosti.ale tym obmedzujem celu rodinu.tak dievcence kavu som vypila a idem nieco robit.drzte sa.
nuž to ti neviem povedať prečo,ale nikto z ich triedy gymnazistov čo išli do blavy nedostali intrak,možno v letnom semestri,ked sa to trochu strasie.je to vraj malo kilometrov len 70 km.ale to je asi vzdušnou čiarou od začiatku do konca dialnice.pretože ja ked idem autom tak od nas po zlate piesky je 76 ,ale kto bude na zlatych pieskoch.no neako to vyriešime,možno ked nastupi v pondelok tak medzi sebou ešte niečo.
Inka a to kde hľadate podnajom. My aj s hypotekou za trojizbak v KE platime nieco vyse 13000 sk. A preco jej vlastne nedali intrak? U nas na skole prvakom davaju, pokial nebyvaju velmi blizko alebo nie su prijati na odvolanie. Vtedy maju spravidla pristelok.
zlatka o tom podnajme ani nehovor,ja som taky lacny ako za 9500 ani nenašla.jeden som našla za 10000 a ked som tam prišla tak to bolo uplne špinave a plesnive.Teraz som sa potešila lebo som našla za 12000 11/2 izbovy čiže by tam mohli byť 3dievčata ale nemožem zohnať tretiu a to som zistila včera že ešte si maju energie platiť zvlašť.Tak čo ti poviem,v pondelok nastupuje do školy a asi bude dochadzať,teda nie asi ale určite.dnes ma skušky za šoferaku tak sme trochu napnuty ako to dopadne.