Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
damaxy dakujem ti za povzbudenie, je mi naozaj na nic, tak prazdno a som sama doma asi cely vikend budem tak budem musiet to nejak zvladnut.
tish ved to prejde,myslím,že to vieš tiež tak dobre ako všetky,len nech je to už pri tebe a nech to je vidiet.Dievčatko naše aspon takto ti posielam na dialku trochu povzbudenia
ahojte dievčatá,ja som dnes bola pomáhatsestre upratovat byt aj s malou takže sme mali zaberák dost ma bolí chrbát ale ten dobrý pocit,že sme niečo užitočné spravili chutí ako varená čokoláda so zmrzlinou.
ahoj zlatka, dnes som cely den naprata liekmi a aj som pospala, lezim cely den
ahoj.to ste vsetky na chalupe ale ste si dali vikend bez pc?tish ako si ustala ten dnesny den?prajem ti nech sa v noci kludne vyspis a zajtra bude veselsie
dobre rano, tak spala som uplne na rit a presne taky den sa crta. prajem vam krajsi.
takže dievčata dlhy vikend je pred nami,tak ja zase odchadzam na chalupu pracovať.budem sa snažiť kombinovať to s relaxom aby som svoju schranku nezmordovala a svoju dušu šanovala.krasny vikend prajem aj vam!
neviete niekto cislo na linku dovery?
ahojte, tak som si zase pospala
Prajem pekny vikend dievcata.