Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

inka

ahojte dievčata ja som už po cvičeni po masaži a vraj už mam ovela uvolnenejšie spazmy akurat že ešte nedam ruky spolu.igris mne dal tiež neurolog xanax na uvolnenie svalstva a myolastan,ale ja už som pisala vtedy,že som sa to bala dať lebo okrem ineho sa bojim aj lieky uživať,hlavne po prečitani letaka a vedlajšich učinkiv.ja chodim na rehabilitacie.tisch ty hovoriš že si došla z tancovania prijemne uvolnena a nakoniec ti bolo zle,ja som tak raz damaxy pisala,že ako mi bolo fajn,boli sme na dovolenke oddychnuta zabavena a dostala som taky zachvat panicky ako ked som sa ešte neliečila,ked som to nasledne hovorila svojej psychiatričke,povedala mi,že moj organizmus je proste citlivy a na každe vzrušenie aj ked je prijemne bude ešte chvilu reagovať takto.sice som to nechapala ale už som časom zistila že mala pravdu a skutočnosť je taka,že pre mna aj velke uvolnenie dokaže vyvolať čudne veci.Takže asi všetkeho striedmo.teraz sa dobre vyspi ak sa da a relaxuj.

tish

idem si ja lazkat a pozriet pana prstenov, tak to uz poznam ze aj spat pri tom mozem. sem tam nakuknem
inak vzala som ten velaxin pred polhodinou a zatial pohoda. tak snad to bude ok.

tish

ja aj potrebujem vypadnut, no neda sa, ja viem ze mi povies, ze kazdy je nahraditelny, len tie dovody preco. ale ani neviem kam by som isla kde by som mala pokoj, lebo doma u nasich je stale nieco, navstevy a tak a ja by som potrebovala len tak pokoj, ticho, bez otazok ale nebyt sama.

damaxy

Povedala by som že mi otvorili oči a povadali,takto sa pozri a porozmýšlaj trochu a rieš veci ako ostatní v svoj prospechlebo ta to zvalcuje na placku a placku nikto nepotrebuje,tak

damaxy

vieš tish to je ozaj malo a kým to zaberie,inak to aj dost tažko zbadáš,ale to vieš a po druhé niekomu a aj doma máme takú osobu,ktorá neznáša lieky a všetky normálne dávky berie polovičné a zaberá jej to,proste velmi citlivo reaguje tiež na lieky.Mne na začiatku ako som začala brat lieky pomohla zmena prostredia,bola som 2 týždne mimo domu a tam sa o mna starali a tam som mnohé veci pochopila ako treba robit inak a neubližovat si.

tish

predtym som mala fluoxetinove antidepresiva deprex, deprenon, magrilan a na spanie som bravala jeden cas nitrazepam forte, potom obycajny a hypnotika od vymyslu sveta a xanax.

damaxy

Tish to sa mi napáči,že ti bolo zle,ved lieky majú liečit,ako to takýto stav a čo si ty už všetko jedla na tvoju diagnozu?Ja som mala asentru a zoloft,no mne také stavy z lieku to nebolo,akurát nejaká nervozita a sucho v ústach a dost.