Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

ahojte dievčatá akurát som povstávala a reku čo nové ja si na ráno beriem euthyrox a potom ešte polhodina na lačno tak šup ho sem.

silvi

Jarka dostala som ho, si zlatá. Nemám s tým problém ze vieš moje meno. Katku poznam, ale len z videnia, stretli sme sa zopárkrát pri rozvrhoch, keď sa robila nejaká kvalita, či čo a pod. Máš pravdu, že je zlatá keď Vás zobrala na diplomovku aj keď je na materskej. Ja som mala vlani siedmich ľudí a bol to zabijak, aj ked Vas dialkarov musim pochvalit, lebo ste samostatnejši a ked robite pracu z nejakej praxe kde ste doma, je to oveľa lepšie aj pre nás. Teraz veľmi na diplomovky nechcem študentov brať, lebo musím dokončiť dizertačku. Akurát predvčerom som si kúpila jednu fantastickú knihu, ale smola že je po nemecky. Pre náš odbor dobré knihy vydávajú žiaľ len v nemčine, takže kým ju preložím, mám čo robiť. Dnes sa ozvem až neskôr, lebo mám dosť roboty, o jednej idem odniesť malú na anglinu a potom k lekárovi na kontrolu.Maj sa pekne, a prajem pekný deň.

tish

ja mam velaxin a dala mi prve dni brat polku a potom celu. zle mi bolo vcera aj cez den som zvracala a to som este nebrala. a spala som asi 3 hodiny, takze som v takom divnom rozpolozeni

Jarka77

a mozem ti povedat hoci mi povedala ze mesiac to bude trvat zabrali takmer hned akurat som prvy mesiac bola len velmi unavena a potom to preslo.

Jarka77

tish jasne ze mam vsak sa liecim na PP beriem rano remood 20mg a vecer frontin 0,50 ale na remood som nabehovala postupne najprv ze rano 1/4 a na obed 1/4 dva dni potom 1/4 a 1/2 dva dni potom asi mesiac rano a na obed po 1/2 a potom uz len rano jednu tabletku a tak budem asi aj o dva mesiace vysadzat. Velmi dobre lieky aspon mne zabrali super.