Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

tish

nemam, iba strngaciu satku...ale tam asi vela nestvorim:)pocuvam si taku fajn hudbicku ze ticho nemam. a uz som si vzala vecerne liecky tak snad zaberu coskoro

damaxy

ja som si hrala na klavíri,dovtedy a ani teraz nehrám,ale u nich mali klavír a takú knižku pre začiatočníkov tak som hrala a aj som sa niečo naučila a to mi bolo dobre.

tish

james herriot je, teda bol veterinarom na anglickom vidieku. svoje pribehy napisal a su tak nadherne napisane, vesele aj smutne, pribehy zvieratiek a ich majitelov, milujem jeho pribehy, na vyske sme ich hltali a kazdy tuzil byt veterinarom ako on.

damaxy

nepoznám,viem ako ti je tažko,ale práve tieto jednoduché záležitosti ti môžu spravit akú takú radost,ja som tv vôbec nemohla pozerat,ani čítat len také časopisy,velmi lahké a nejakú krížovku no šlo to tažko a pomaly.

tish

citala som si, telku ani nezapinam aj tak mi to nic neda. doniesla som si z kniznice knihy od jamesa herriota, poznas to?

damaxy

ja ked mi bývalo tažko tak som robila aspon nejaké činnosti pre seba.Napr.som si zafarbila vlasy,dala pletovú masku,nalakovala nechty poukladala niečo v skrini,pri nejakej hudbe zacvičila si,listovala som qelle,neckermano,otto,a prima modu a proste zahánala to a tešila sa z jednoduchých až primitívnych činností.