Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
kvetinka katka chodte kardiolog si popočuva srdiečko a aj tlak može blbnut mne povedal že mam šelest rozlietané srdce a tlak až až 135/85 po postaveni ihned 90/57 tak a chodte neboli to a objednajte sa ja som mala aj holter opasok okolo srdiečka célý den on monitiruje počas prace namahe v kludu v spanku a tam sa ukazalo mne čo mi robi to srdiečko ahojte ale magnezium tablet, ukludnia to srdce to aj kardiolog schvaluje ahojte
Ahojky, dobré ránko, noc prebehla úplne pokojne, akurát, že som šla spať až tesne pred polnocou, čiže som spala 6 hodín, no ale hlavne, že to dobre prebehlo. Jupííí, už som dospelááááááá :)
bré ranko vsetkym....Ja som sa vcera vecer doslovne prezrala pizzi,v poslednom case by som len jedla.....Tak ako Tani,aka bola noc??? No ja padam do sprchy a potom do prace.....Nejaka unavena sa citim,to je tym skaredym pocasim zrejme....stale prsi,tak pa pa
Ďakujem Tobi...neviem, no buď tu mám duchov alebo myš...
TANI, ty to zvladnes..ale pre kazdy pripad, drzim palce..pa, dobru noc..
Zdravím...no, čo vám poviem, dnes som sa konečne odhodlala k činu a spím tu sama...to je vôbec prvýkrát odkedy mám úzkosť...zatiaľ je to relatívne dobre, prišla som o 9 a odvtedy len varím, umývam riady a som na nete...zacvičím a pôjdem rýchlo spať, nech už je ráno a mám to za sebou...držte palce :)
ahoj misko :) akurat som vecer na teba myslela, ze este napisem na forum, ze ako sa mas :) no, viem velmi dobre co mas na mysli :D ja by som to vymenila za vsetky tocenia hlavy na svete :) tati urcite to zvladnes. ide o tvoj postoj k tej situacii o nic ine. nemas sa coho bat. prajem vam dobru noc :)
tobi,opytam sa maminy ako sa ta kniha vola,je to dost zlozite indicke meno,takze si to nepamatam:-)inak som fajn,som v takom tom strehu,ze ci uz mi bude len dobre,alebo ma to opat prepadne...inak caka na mna 'skuska odvahy'...vo februari cestujem na valentina s priatelom do stockholmu,tak dufam,ze to zvladnem.cestovanie s priatelom,tam to peklo totizto zacalo...