Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ahoj damaxy tak som urobila skusku poslednu a teraz budem finisovat na statnice. taka som rada.vies ako mi odlahlo?aj tie lieky mi zabrali len si myslim ze zle z toho spavam ale mozu to byt aj tie nervy.uvidim z som na tristvrte tabletky denne.ale teraz som v blave a je tu perfektne.ta zmena prostredia pomaha.pekny vecer prajem vsetkym s PP.
kacka,to je len jeden pocit,ochvílu príde další možno lepší,v chorobe sa to strieda a stále si hovoríme bude lepšie a naštastie,nie je to až také zlé.Ked dokážeš písat je to fakt dobré ahoj
kacka diky,už maš odpoved
ahojte.dneska som sa objednala u neurologa lebo uz ma to nebavi takto zit.sice nie som na tom tak zle ako pred dvoma rokmi ale ten sprosty strach z neviem coho je tu stale, lepsie obdobie sa strieda s horsim.pozeram ze sa to tu riadne zabehlo, vidim ze nas je dost "nenormalnych".
Jarka,bež oddychovat a zajtra čakáme čo máš nové..Kacka,ja som mala taký stav ako popisuješ po záchvate,myslela som si,že mi preskočí v hlave ako sa ludovo hovorí,myslím,že si v krajnom štádiu,ale neboj sa naozaj vydrž zlepší sa to.Mne pomohla zmena prostredia a odíst od všetkého kde som bola,stačili dva týždne a polepšilo sa mi.Nemôžeš si vybrat dovolenku a niekam samozrejme s niekým odíst?To by bolo ideálne.Tie lieky zaberú,ale chce to chvílu,kým sa tá chémia v mozgu napraví.Ja ked to mna prišlo a brala som už lieky som si lahla dcérka si ku mne sadla,dýchala som prikryla som sa dekou,vzala si magné a čakala,kým sa to spraví.Dobre mi bolo ked bol niekto ku komu som mala dôveru so mnou a stále som si hovorila,že nič sa nestane,že to prejde,že zajtra mi bude zasa lepšie o kúsok.,že sa to už tak často nebude vracat a tak.Možno ešte skús aj nejakú hudbu si pustit.Taktiež neskôr,ked sombrala lieky a prišlo to som začala chodit,spievat,alebo niečo robit alebo rozprávat,menit polohu,vstat sadnút chodit.Ono to cez den prichádzalo také zlé pocity,no kto to nezažil nevie si to predstavit,ale Kacka prejde to.Stále si to hovor,lebo je to preavda.Nič netrvá večne.Zatial pá.A nezabudnite všetky na odpočinok.Niekedy aj 10-15 minút urobí svoje.
Ďakujem za povzbudivé slová. Sedím v práci ale vôbec sa mi nechce pracovat a namiesto toho stále dokola čítam toto diskusné fórum a vtedy nejako zabúdam ako sa cítim. Ja sa bojím večer zaspať, aby som do rána niečo nespáchala o čom nebudem vedieť, ako keby som mala byť zmyslov zbavená.Potom si poviem, no tak niečo niekomu spravím a možno sa mi ulaví. Hned na to si hovorím: Šibe ti ako môžeš nad niečím takým rozmášlať. Tiež ste niekto toto mali: Teraz mám tiež hrozné stavy. Horúčava, tlaky a motáky, akoby som mala zblázniť a nebudem vedieť ako z toho. ja si skutočne pripadám ako blázon. Viem že sú to sprievodné javy ale je to hrozné. Pred chvílou sa ma vlastne séfka pýtala, ako mi bolo teda v piatok ked som isla dom, ale co jej poviem, ked ona si ten pocit nevie predstavit.Ahojte
Ahojte baby mala som dva dni dovolenky pozeram ze ste tu teda stihli popisat:-). som dnes strasne unavena nemam sil na reakcie isla som neskoro spat pojdem domov skor a vyspim sa. Dufam ze sa mate lepsie. Ja sa mam inac ok ale ta dnesna unava isla som spat o pol noci. Potrebujem sa poriadne ale poriadne vyspat uz sa teraz tesim do postele. Rano ma bolela hlava tak som si dala paralen a uz je to lepsie. Len ta unava. Chcela som dnes nieco poupratovat ale kaslem ja na to upratovanie a kopu zehlenia urobim to bud vecer alebo zajtra ako sa poznam budem spat asi do zajtra. Tak zatial tolko ked sa vyspim napisem vam. Drzte sa baby a hovorte si prec ta choroba nech ide prec. Ja tej svojej PP-cke stale hovorim id prec a ide. :-)