Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ahoj, Marcelina, teraz už mi je lepšie, prvé tri dni mi bolo nevoľno od žalúdka, tras, a zrazu prišiel deň, keď mi bolo aj veľmi dobre, a popri tom teraz mám dosť stresové obdobie-uzávierky učtovníctiev...
super Monza , to som rada, takze je lepsie ako pred ich nasadenim? Ja mam posledne dni hrozne, uz musim davat xanax denne aj 2 x , z toho vsetkeho trapenia este aj riadnu virozu som dostala, uz som chcela ist aj ja si dat cosi predpisat, asi to sama nezvladnem, proste som v stave, ze uz neverim , ze mi moze cosi pomoct a vykopnut ma z tohto bludneho kruhu, zda sa mi, ze uz to trva vecnost...
Ahojte, začala som užívať AD Sertralin 8. deň, už cítim, že začínajú zaberať, celkom sa dobre cítim, nemám už závraty, aj dýchanie mám ľahšie. Dúfam, že bude ešte lepšie.
ahojte, ako sa mate tieto dni? ja by som mohla blbe pocity rozdavat, dost som nahouby, uz par dni..
monza,pomahaju aj bylinne cajeja ich pijem kazducky den.Mala som problem u gynekologa,ani som si neuvedomila,ze pijem tie caje a ked som isla k nemu na kontrolu,bol prekvapeny samozrejme milo,ze nemam to,co som mala.Spytal sa ma,ci som bola u ineho lekara,povedala som mu pravdu ze nie,tak ho neviem odkial napadlo,sa ma spytal ci pijem bylinny caj a ja ze ano.Vela pomahaju aj cajiky...
Len sa nedaj Monza, skusaj, mnohym ludom liecitelia a vseliake preparaty nepomohli az lieky, niekomu naopak roky nepomahali lieky, lekari az alternativa, kazdy clovek je uplne iny, jedinecny, aj ked symptomy mame pri tychto diagnozach podobne :D
Ahoj Kvetuska, ja viem, máš pravdu, na úzkosť to možno nebude pomáhať, ale predsa le spravím niečo pre organizmus. Skúšam čo sa len dá.
ahoj monza,ako som citala tvoje prispevky o liecitelovi,to si si len namyslala co hovoril.Ziaden liecitel este nevymyslel na uzkost liek.Tak ako jasnovidec,liecitel,su len úžerníci aj ked si to prave Ty mala zadarmo.
Ahoj Marcelina, bola som u tej neurologičky a predpísala mi AD Sertralin Actavis + torecan na žalúdočnú nevoľnosť na začiatku liečby. Už teraz sa bojím nežiadúcich účinkov.Hovorila som jej, že som začala s detoxikáciou, povedala, že je to najlepšie čo som spraviť. Teraz ma zas bolí hlava z detoxu. Povela mi, že keď je telo zanesené, a je prekyslený organizmus tiež môžu byť prejavy úzkosti a depresie. A ten liečiteľ mi povedal, že nemám dobré PH. Ja tomu až tak nerozumiem. Ahoj
Nikdy nedovolím, aby ma zachvátila úzkosť. Musel som bojovať, aby som sa uživil už odmalička, ale nech bola situácia akákoľvek ťažká, vždy som zostal šťastný,“ hovorí bývalá hviezda posilňovní.
www.webnoviny.sk