Úzkosť

mijka

to sú pekné predstavy miloško, fakt by mi bolo stopro ľahšie v tom cudzom svete s kamarátmi no a hlavne s ľudmi ktorý mi rozumejú, vedia, že si nevymíšľam:)))
chudáčik môj priateľ je tam tiež sám...ved som aj písala, teraz ako bol doma tak vyšlo najavo že má pp, ja som vedela..a to zo smútku a všetko okolo toho:((sú tam s ním dvaja chalani, no ale tým je najpostatnejšie chlast a fajčivo:((a že vraj kamaráti, no isto..v núdzi poznáš priateľa...fakt výstižné príslovie.

mijka

o bruni, on príde koncom júla a potom by som išla s ním na 2 týždne, no keby sa pošťastilo tak by som rada kusok aj ostala...len to moje zdravie neposlušné:((a ja fakt nie som hypochonder...prečo si to moja obvodná myslí:(((
do kufra sa nezmestíš, no na zadné sedadlá určite:)))len najskôr potrebuje kúpiť autíško:)))

brunuska

mijka nekaz mi iluzie- Irsko je moj sen !!! je nadherne!!! vsetko som nim posadnuta uplne fascinovana-takze kedy to idete s priatelom???:-) sa natlacim do kufra :-)))

mijka

miloško, že prečo čierny????poznáš isto, čierny princ,mnnnam to bola dobrota ešte ked som bola decko, majú ece aj teraz ale drahé:((
irsko je hnusné, bruni...tam by nám bolo ešte horšie, to počko je tam hrúúúza:(((ale ja by som tam ozaj chcela isť v lete s priateľom aspon na 3 mesiace...keby sa dalo a bola by robota, no ale hlavne zdravei:)))
a mne je jedno kam pôjdeme, len nech je tam slnko, teplo a vodička:)))

brunuska

dakujem vam kocky moje zlate za podporu !!!
to bude len toto hnusne pocko!
ja nechcem ist na kubu- chcem ist do Irska a kuknut Niagarske vodopady!

mijka

ty si náš /čierny/princ:)))
to by bolo, dovolenka dakde pri mori, slnko, žiadne probllémy, vodička teplučká..hmmm....škoda že zrušili reláciu snívajte s nami:((
kuknem si celebrity camp...kus inšpirácie:)

mijka

dík, miloško...uvidím ako mi bude ráno a ked bude zle, kašlem na všetko idem k tej hnusobe obvodnej snád ma vypočuje,abo mi vynadá že mám prestať a nevymíšlať si stále...