Úzkosť

mijka

no baby, neviem či zajtra neskončím znova u dr...je mi veľmi blbo, silné bolesti chrbta aj závraty silné...neviem, myslíte že by som mala ísť znova ak mi bude zle, bojím sa lebo ide dlhý víkend to mi už potom nik nepomôže.
mala som závraty no ako ma ten masér popukal odvtedy sa to zhoršuje...

mijka

brunuška viem každého to z času na čas pochytí, ale bude dobre:))))ty si mi to tiež veľakrát písala!!!!tak sa nevzdávajme!!ako to tu čítam okrem, nášho miloška je každému na pi...:(((
bruni, nedaj sa aj ja budem revať hádam mi pomôže, už mám aj monitor rozmazaní, sakra!
miloško ty sa drž dalej od chorých, nieže nám aj ti sklesneš!:)))niekto musí mať čistú myseľ!!

lencok

oj bruni, teraz som si vsimla, ako ti je zleeeeeeee:-(, tak aj ty....baby moje drzme sa, bude dobre...spolu vsetko zvladneme!!!

lencok

mijuska mas pravdu moja, teraz ma napadaju blbe mylsienky, neviem kudy kam...som teraz taka na nic, asi si idem lazkat a tesim sa kedy mi napises na mailik, alebo cez icq pokecame, alebo cez skype...sme na jednej lodi a ty sa mi tiez drzkaj, nie si sama moja, mas tu aj nas:-))))
inak teraz boli za mnou rodicia tolko krasnych veci mi povedali, az som sa rozplakala...a podporili ma...
moji drzkajte sa mi, lubkam vas

mijka

lenočka ja som fakt šťastná že som natrafila na túto stránku:)))mám Vás, ked ma už iný opustili, myslím tak ako si písala ty, presne, kamoši nechápu a preto ich strácam, stratila som...

mijka

brunuška viem každého to z času na čas pochytí, ale bude dobre:))))ty si mi to tiež veľakrát písala!!!!tak sa nevzdávajme!!ako to tu čítam okrem, nášho miloška je každému na pi...:(((
bruni, nedaj sa aj ja budem revať hádam mi pomôže, už mám aj monitor rozmazaní, sakra!
miloško ty sa drž dalej od chorých, nieže nám aj ti sklesneš!:)))niekto musí mať čistú myseľ!!

mijka

lenočka- myslíš, že ťa priateľ nechápe??prečo je potom s tebou toľké roky??určite nie z ľútosti, vyhod si hlúpe myšlienky z hlávky...určite ste sa o tom mnohokrát rozprávali, ale skús mu znova po dnešku povedať, čo prežívaš, ako sa cítiš!!ak ťa ľúbi tak ťa podrží a pochopí to...môjmu to tiež niekedy lezie na nervy, vtedy ked mi je /bolo denno denne zle ako som hovorila, a stále som mu to vravela a on mi chudák nijako nevedel pomôct iba som mu zhoršovala to že bol/je vonka sám.
rozprávajte sa!!!teraz mi je na prd..nevládzem veľa písať, ale ked bude kus lepšie napíšem ti mail, čítala som niečo ohľadom tvojho vzťahu...ja som tiež podobne na tom..tak potom pokecáme...alebo môžme aj cez skype, alebo icq-to síce nemám ale spravím ak budeš chcieť a môžme kecať ked nám bude lepšie!!!!!my sme tu všetci rovnaký:)))vy ste mi to včera písali:)))bude dobre, musí!!!!!!

lencok

no mijuska musim sa stazovat lebo mi je tazko, a musim to zo seba dostat von....ma to uz nebavi, a presne kvoli tomu stracam priatelov, nevedia pochopit, lenze ked cloveku pride zle tak ako mozem medzi ludi...ja sa neveim pretvarovat...
a dakujem mijuska za tvoje slova, mam ta rada moja, my sa tu chapeme, ste moji zlati kamarati, nedam vas za nic na svete

brunuska

mijka dakujem-aj tebe panika-len si nemen nick.slniecko vase,vecna optimistka grcka ako diva :-( zavrat jak svina- a ta hnusna postel sa mi premenila na vodnu-tak sa podo mnou hybala...