Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
lencok...tam bude ten pes/psisko/zakopaní!!!!svina lekárka s prepáčením, ich to vôbec nesere, ich to nebolí tak čo...a ked to bolí teba to je už tvoj problém nie ich...majú na háku, podaktorý
jé, hnusne píšem...ale som ozaj nasratá a smutná a zúrim a je mi zle a do pi..., prepáčte...
brunuška, je ti už lepšie moja???je mi to ľúto:(((večná optimistka, slniečko naše:))
uz ma musi mat frajer plne zuby kvoli tomuto, ja neveim ci to vobec niekedy pochopi, mam zmiesane pocity:-(
lenočka, len si posťažuj...ja ťa úplne chápem..máme podobné problémy:(((ja tiež nikam lebo príde zle:(((
rozmýšlam, ked nám je skoro všetkým tak na h...dnes, nebude to z počasia alebo niečo vo vzduchu???ved to by bola veľká náhoda, že nám je všetkým ten istý den na prd:(
a ja ťa mám straaašne rada lienočka moja zlatunká, ty si mi veľmi a veľakrát pomohla:((kamaráti to nepochopia, lebo nemajú takéto niečo, oni nevedia ako sa mi cítime ked je zle:((ten kto to nezažil nikdy nepochopí, to je môj názor.ja som aj kvôli tomu stratila všetkých kamošov čo som doma mala, kamoška ma stále volala von, ja som jej to sľúbila a nakoniec som to musela VZDY odrieknúť:((od istého času ma už ani nevolá, nevedel pochopiť, čo mi je stále prečo mi je stále zle, aj s tou krčonu, tiež si stopro myslela že prehánam, no samoška, ved my sme všetci hypochodnri:)
cmuky moja zlatunká lenočka aj mne je na h... a do plaču, najradšej by som sa dobre vyrevala, ale nejak mi to nejde:(možno by sa mi uľavilo...ja mám tiež pocit ked sa mi stav zhorší, že už sa nikdy neuzdravím..nemôžem nič plánovať, to je tiež veľmi zlé:(
a presne mojka ako ty píšeš, ked je chrbtica, krča ok..tak je dobre aj psychike...svina hnusná chrbtica,fuj, fuj, fuj...nenávidíííííímmmmmm
a k tym doktorom, no moja detstska este ked som chodila na strednu bola neuveritelna, raz sme na telocviku robili stojky na hlave, baby ma nezachytili, spadla som nabok, a nieco mi v krcnej prasklo, leteli so mnou k Dr a ta mi na to dala ibuprofen, a po tristvrte roku sa zistilo, ze som mala posunuty stavec, a ze som mala nosit golier...mozno aj z toho tie problemy....
bruni,to fakt?Uz sme sa tu o teba bali
:-(((((((((
ma mrzi,ze si nemohla.a kludne pis.
to hej, s tými lekármi je to tak, ved oni sedia na koni...ako píšete, česť výnimkám.teraz ma veľmi bolí, mám aj závraty...čítala som si teraz dnešné príspevky bruninky a lencok a je to fakt pravda, chrbtica súvisí so psychikou,či opačne...je mi na h...
masér ku ktorému chodím je fakt dobrý na masírovanie, naprával mi aj hrudnú, to bolo ok, doteraz je, ani to nebolelo, no teraz s tou krčno..jéé, tak mi to pukalo, praskalo..a od vtedy to bolí viac a viac..ked mi to robil lekár on mi dal obstreky tak som bolesť necítila, no tu nič, dala som si najsil.panadol ale nezaberá.hádam to zajtra bude lepšie...chcem.., chcel by som ísť s priateľom v lete ked príde domov, naspäť do írska , na pár mes. ale takto ako???to sa do vtedy nedám dokopy:((ked aj hej tam sa mi to vráti, tam to začalo..síce je to už stará záležitosť, už pred rokmi som mala príznaky...silné bolesti nôh, no samozrejme obvodná/krava/ma odbila dorsiflexom..a že som hypochonder..len to mi už do očí nepovedala, ale viem , že si to o mne myslí, cítim to z toho ako sa so mnou rozpráva. Niežeby človeka podporila, že bude lepšie a uzdravím sa ale ešte mi dá blbé otázky, pripomienky..čo so mnou bude ked budem tehotná, ked budem strašia:((to je sila, že si mám nájsť priateľa lebo mám priveľa problémov..ved ja ho mám, len je daleko..to je tiež pravda:((
ani nemozem.Akoby to vyzeralo,keby sem prissla LIENKA