Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ooo/táňa

EMMi podľa mňa je celkom jedno, či máš úzkosť alebo depresiu, veľmi často bývajú tieto dve veci zmiešané. Vyčkaj, čo povie psychologička a potom prípadne zájdem k psychiatrovi. Niekedy to proste bez liekov skutočne nejde, akokoľvek mi ktokoľvek myslí niečo iné. Ja viem Emmi, že do utorka je hrozne ďaleko, lebo pri týchto stavoch je aj hodina neuveriteľne dlhá, zvlášť ak je človek sám... a ja sama som teraz v stave, keď ti fakt neviem poradiť. Len to, že skús sa nejako zamestnať, hocičo, čo vládzeš - aj keď len čumieť na telku

monika9

inak teraz som kukla na tu cesku stranku a tam je tiez vselico popisane aj co to sposobuje aj ako sa s tym vysporiadat a liecit sa.......ano katka to nemusi byt hned uzkost,moze to byt depresia.....

ooo/táňa

tak som sa zobudila, resp. takmer som nespala a je mi rovnako hrozne ak nie horšie... ja fakt neviem, že či mi už ozaj bolo trochu lepšie a na tieto príšerné stavy som zabudla alebo či sa mi pohoršilo. Ale od rána ma ani na sekundu neopúšťa úplný strach a úzkosť, točenie hlavy a pocit, že odpadnem, no horory. Už som aj s plačom volala priateľovi, sľúbil, že o pol 3 je doma, dúfam, že havinko sa dovtedy nepociká chudák, lebo ja nie som schopná ani vyjsť von nieto ísť s ním na prechádzku. Z tej blbej roboty mi zas volali, že ako mi je, či by som nemohla prísť...Nemohla.

katkaxxx

monika - presne to napadlo aj mna pri jej vete "som smutna, nic ma netesi, atd..." preto je strasne dolezite aby zasla na testy a zistila co to je... Emma to ze si smutna a nic ta netesi, to je len taka nalada alebo mas pocit ze je to nieco dlhodobe a vobec to nevies ovplyvnit? vies lebo aj pri uzkosti sa ti moze stat ze si nastvata na svet a mas pocit ze ta nic netesi - ale to je take ine, chvilkove, resp. docasne, nie trvale.. tak neviem. ako to je s tebou hm? :)

emma18

ja viem, zo zaciatku to bola depresia a hrozna, ked sa somnou rozisiel frajer. ale potom sa mi zdalo ze depresia pominula a ostala mi len ta hnusna uzkost ale teraz mam pocit ze aj ta depresia je spat. utorok idem psychologicke tak uvidim

katkaxxx

emma tak kedy zajdes ku psychiatrovi? spravia ti testy aby si vedela co presne ti je a budu postupovat ako treba. Zacni s kognitivno behavioralou terapiou, citaj potrebnu literaturu a postupuj podla nej. liekmi sa toho nezbavis. prestanes brat lieky a pride to zas pokial nezmenis myslenie a sposob vyhodnocovania situacii, to proste neprejde za to ze budes brat lieky. prosim uvedom si to :( hovorim ti to ako clovek co prechadza niecim velmi podobnym ako ty a bolo by mi luto ak by si nebojovala dalej ale cakala na to ze lieky spravia zazrak.. emma vazne.. zajdi k odbornikovi, aspon zistis ako presne si na tom.

emma18

katkaxxx- ja nechcem hned siahnut po AD, snazim sa myslet pozitivne, teraz si pojdem zacvicit, berem B-komplex a ece aj guajacuran. ale bohuzial, nic mi nepomaha. uz rano ked stanem tak s bolestami brucha a mam ich cely den, stale mam zlu naladu, som smutna, nic ma netesi. volakedy som sa potesila hociakej somarine a teraz vobec nic. proste ja uz nemyslim na nic ine :o( bojim sa toho co bude, ako budem zvladat skolu a setko. mam hrozne zly pocit, nic nemozem jest. Nenavidim ked som sama a pri tom som skoro cely den sama :o( tak ja uz fakt neviem.

monika9

no ja alkohol uz nepijem dlho a vobec mi nechyba takze pochybujem ze to mam od toho.....volala som psychiatricke ze ma uzn tyzden po tych novych liekoch boli hlava a ze nech si dam ibuprofen,no tymto padom som s nou skoncila...ja inak nenavidim lieky,ja nie som ten tip co ked ho hlava boli hned po lieku siahne.....uz beriem dva druhy liekov a dost su silne s imyslim a ze ibuprofen este....tani pospi si,daj si cokoladu ze to pomaha.....