Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

monika9

to tvoje adcko nepoznam,ani ja nemam nejake extra silne adcka a beriem len 100 mg ale bez nich by som bola zase naziatku....uz som ich nebrala dva dni a nedopadlo to dobre,uz to neskusam.....

monika9

mne osobne sa paci rotvajler a boxer,labrador by mohol byt vonku aj ked mam dojem ze ludia ich dost casto maju vnutry.....

monika9

ja by som tie lieky nejako prudko nevysadzovala,skor potom prejst na nizsiu davku a dalej uvidis sam jak sa budes citit,aj mne uz bolo super a pred par dnami mi zostalo zrazu na umretie.....Milosko ale kazdy havo nemoze byt vonku,nie je na to urceny...nas jazvecik sicelubi si pobehat na dvore ale potomje radsej pri nas vnutry...

misiak

monika aj to je mozne, dnes sa poradim s doktorkou ako dalej s liekmi :) mozno to boli lieky mozno ja a mozno robota a mozno s kazdeho nieco :)

monika9

len ci dedko zvladne labradora,oni su mile psiska ale moc neposlusne....aneviem ci na dedinu je to vhodna rasa....

misiak22

Milos to je mozne ale nie pri takej diagnoze ako mam ja :) mne naposledy povedala doktorka ze asi lieky vysadime lebo na takuto diagnozu sa nedavaju. ze mi nic nieje. tym ma nakopla. ved mne v podstate nic nebolo len som si vzdy nieco namtslal a s tym je koniec :)

monika9

paci sa mne aj muzovi,je to mudry psik a vhodny aj dnu aj na dvor,moj dedko mal dakedy takeho a chodil s nim aj na polovky,su to sice tvrdohlave psy ale ucenlive