Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

Ja mám teraz doma sestru s malou a som celá happy z nich,teda z tej malej.Ešteže budú v tom istom meste.Idem farbit moju dobrú dceru,kúpila som jej farbu,nech je do nového sk.roku čačaná?

jolanka

prve som dostavala garaz s malym a co nevidim Damaxy je tu.Ja vzdy hovorim, ze som si mala zobrat kuchara a platit upratovacku,ale realita je ina.Ale viem jedno ze pestunku nie.

damaxy

A teraz druhá verzia:deti zlaté ked sa vy pripravujete venujete tomu úsilie a čas ja verím,že to dopadne dobre.Potom to rozoberieme na percentá a náhody a nakoniec použijem vetu ktosi hore vidí tvoju snahu,vidí že si sa tomu venoval a verím,že vám pomože k úspechu.Ja verím,že ked človek urobí pre úspech krok možno to bude aj na jednotku ,ale určite to bude korunované úspechom.Takto sa má správne hovorit.Pozitívne.

damaxy

Hyla,ved ty všetko dokážeš.Ja mojim detom,ked majú písomku a neveria si hovorím:Deti zlaté,ked vy sa pripravujete venujete tomu úsilie a čas ja neverím,že by to mohlo dopadnút zle.Potom to rozoberiem ne percentá,na náhody a nakoniec použijem vetu niekto hore vidí tvoju snahu,vidí,že si tomu venoval a neverím,že mi dopustil aby vás neocenil úspechom.Pomáha to.Ja verím na to,že ked niečo človek pre vec urobí,možno nedopadne na jednotku, ale vydarí sa.

damaxy

Inak ja som tiež mala šéfku,s ktorou som nevychádzala,jej pomsta potom bola že chodila ma kontrolovat a bohužial ma našla pripravenú a takto sme si užívali.Až raz ma osvietilo a kedže tlak vytvára protitlak a nikam to nevedie,použila som výrok s nepriatelom netreba bojovat,treba sa s ním spojit.Takže otiasala som sa po rozhovoroch a stretnutiach ked som od nej odchádzala.No postupne som začala nachádzat v nej človeka a nakoniec sú z nás nie priatelky,ale dobré známe.Ked si bolo treba pomôct tak sme si pomohli.A odvtedy som zistila,že nemusíme mat na vec rovnaké názory,ale aspon v niečom sa nájde zhoda,na ktorej treba stavat.Ked jeden aj druhý trochu ustúpi,ani jednému to neublíži veci to pohne dopredu a každý zúčastnení mana tom kus zásluhy.Takže netreba vždy neoblomne trvat,že len takto.Niekedy stačí súpera presvedčit,že to čo ste začali bol vlastne jeho nápad.Je to velmi jednoché,len treba pozorovat a situáciu poobracat a vytvorit dobrý východiskový bod.

damaxy

ahojte dievčatá,dnes nevarím to je relax.Ja vám varím každý den už 18 rokov v kuse sobota nedela sviato a dokonca aj na dovolenke.Takže dnes ma synovec vymenil a ja som celá happy,že to nemusím robit.Jolanka aj ja ta pozdravujem.

jolanka

Misha co studujes za sestru?Ak ano daj sa do kopy nastuduj si vsetko,lieky,choroby,psychologiu,psychyatriu chemiu , pretoze mas znacne nedostatky.Zosmutnela si ked niekto zomrel, to je normalne,rozhadzalo ta ako sa sestry chovaju, v com co sa tyka mrtveho tela,alebo pristupu k tebe,stve ta ze si robia s teba sluzku, no vies nasim poslanim je pomahat,robit sluzbu ludom, podat vodu,jedlo,pomocnu ruku vypocut,postarat sa o liecbu,poumyvat ich,postarat sa o mrtve telo,postarat sa o cistotu oddelenia,nastrojov,funkcnost nastrojov atd.Povolanie sestry je narocne a nie je o pichani inejkcii,chystani infuzie a liekov o takzvanej cistej robote pre sestry.Ak ta uraza a ponizuje robota, ktoru ti teraz davaju tak prehodnot ci ostanes v skole.Vies oni ti nemozu dat robotu,ktora je zodpovedna, pretoze oni za nu zodpovedaju ,oni sa podpisuju ak by sa nieco stalo tak oni budu trstne stihane a nie ty.Vies ja ako sestra ti mozem dat nachystat lieky,ale musim nad tebou stat a to zaberie vela casu a mne stoji robota, takze sa skus pozriet na to aj z ich strany.Podla mna je velka skoda ,ze padla vyucba na strednych skolach,aspon co sa praxe tyka pretoze tam sme vsetky tieto vykony robili pod dohladom ucitela a nezdrzovali tak sestry.

marfuška

Pripájam sa k Jolanke.Mishka mala v¨by si si poriadne rozmysliet čo robíš.Lebo presne ako písala Jolanka,ked bude už velmi zle,tak tie hrozné sestričky budú pre Teba spásou.Tak isto som nahnevaná na ludí,ktorí si nevážia svoje zdravie a telo a ked je zle,tak zdravotníci ratujte ma.A na druhej strane sa na zdravotníkov nadáva.Sama by si mala vediet,ked chodíš na prax,že tie sestry majú tažkú robotu a častokrát ani poriadne neohodnotenú.Viem o čom hovorím,lebo tiež patrím do radu zdravotníkov.

zitta

Ahojte dievčatá,
Ja sa mám fajn,vidím že časom sa všetko zlepší.
Krásne svieti slniečko, treba ísť na prechádzku, lebo zasa hlásia dažde.

barunka

Viem,že pri tých problémoch čo inak mávame to bola možno trápna historka,ale chcela som tým povedať,že aj pre nás je lepšie ak sa naučíme slovne brániť(aj keď je to šéfova žena).Posilní to naše sebavedomie.Určite už nechcem byť zakríknutá ako doteraz.Toľko moje rozhodnutie na dnes.A basta.majte sa,idem makať.