Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Čau Damaxy, ako som písala aj Ine málo čítam našu tému,lebo mi to nerobí moc dobre, keď stále rozoberáme dookola to isté. A okrem toho veľa času trávim na dedine. Rozhodli sme sa opravovať rodičovský dom. Zdravotne som na tom Ok, ale znížila som večernú dávku ataraxu z celej na polovicu a po 2 dňoch som mala zase blbý pocit pod krkom ako keď sa moc opáliš, tak som to dala na pôvodnu dávku a už je dobre. Asi to bolo moc skoro. Damaxy ja Ťa obdivujem, že môžeš do tejto témy dávať toľko sily. Ja sa snažím skôr zabudnúť na to zlé obdobie a nepripomínať si to, ale to že sa nezapájam do diskusie neznamená, že som na Vás zabudla, snažím sa zabudnúť na úzkosť nie na Vás / Damaxy, Hyla, Ina, Jarka, barunka atď./
Mishka písala som ti znova mail.tel. čísla.
hyla, statnicu zmaknes, drzim ti palceky. ja som svoju poslednu robila par dni po tom co mi necakane zomrela babka:( nikomu take neprajem. nevedela som ci mam smutit alebo sa ucit. bolo to hrozne. ale zatala som sa a nejako sa podarilo.
ani fakt ze je piatok ma nejako netesi:(
ahojte dievcata.mame to tu ako pedpoved pocasia.ja hlasim na severe slniecko od rana ale zima.mame tu jesen.ja som znova v noci od jednej do piatej nespala a moje mrncadlo ma uz zobudilo.
precitala som v noci cele fora.damaxy dakujem za pekne slova utechy.dufam ze tu statnicu zmaknem.zacina sa u mna prejavovat vecsia nervozita.mam to za 14 dni.tak musim nahodit obratky.
inak myska ja tomu nerozumiem.stale pises o velkom zivotnom sklamani.napis co to je.inak aj ja som kopu veci pobabrala a potom sa ich snazila napravit.niektore sa dali a niektore nie.clovek sa pouci na vlastnych chybach.ale to vsetky asi pozname.tak sa netrap ze len tebe nieco nevyslo.musis sa s tym zmierit,nech ta to posilni a ist dalej.este mas vek kedy sa da vela veci napravit ale cim je clovek starsi je to horsie.
prajem pekny den,
tish aj z teba srší optimizmus?
Schovávam sa za monitor a driemem.Ani káva nepomohla.Ešte si trochu pospím o chvíľu príde šéfstvo.
taka tma je vonku :( zaliezla by som do perin teraz a navzdy
neviem ,ci niekto bude mat, to pocasie je tu podobne iba neleje, ale to je otazka casu.Pri takomto pocasi sa neviem ci da usmievat.Miska tie sackove polievky je hlupost,s skor priberies ako z nornalnych ved su sama umelina,vsak to sa ani jest neda.Kludne si dopraj na obed zeleninu s kuriatkom to ti kaloricky pokryje akurat cestu na prax a z nej takze sa ich krasne zbavis.Neblbni s tymi tabletkami myslim, ze nechces pridavat ludom robotu,a ublizovat druhym,vies vzdy mysli na to co po, na hodiny po tom, na ludi ktory tu ostanu , co budu citit,budu sa vinit a mozno citit tak isto ako ty a to predsa nechces.pises ze doma ta nikto nechape,ale maju ta radi,ludia ta nie vzdy pochopia, nie vzdy budu mat radi,to koli tomuze sme kazdy iny,mame ine priority,inac chapeme svet.Dolezite je ,aby sme sa mali radi a boli stotozneny s tym co sme,kto sme,ake sme.Aby nas pohlad neubizoval inym,ale aby neublizil hlave nam samim.Vies teraz je velke zivotne tempo a kazdy ocakava vsetko,ze bude na 100%,ale to nejde.Moja rada vytyc si priority,postav hodnoty najdi ludi na ,ktorych ti zalezi a ktorych mas rada a pre tych tu bud, jec, dychaj.A to ostatne nepusti k sebe,ved ty co ti ublizia mozno maju viac starosti ako ty.
Tak pekny den dievcata
Ahoj damaxy, zasa som to ja. Tvoj mail mi neprisiel, ale nevadi. Neda sa ho poslat inac ako cez atlas? Mam sa celkom dobre, az na to ze vcera som mala zasa mensi zachvat. Podlamuju sa mi nohy a zacinam sa hrozne bat. Dufam, ze som v poriadku, neviem si predstavit keby som mala nejaku chorobu, ci by som to zvladla. Mala si aj ty taketo stavy? Ozvi sa, budem rada.
mishka: pozorne som si precitala tvoje prispevky. Niecim podobnym som presla v 14-tich aj ja. Nevahaj a vyhladaj odbornu pomoc, nie psychologa, ale psychiatra, pretoze sama to nezvladnes. Potrebujes lieky. Mne to trvalo tri roky, kym so sa z toho dostala, ale najprv som musela chciet sama. Viem ake je to strasne, ked sa bojis najest, ale opakujem, ze sama to nezvladnes. Mysli na to, ze si mozes znicit zivot, ja som stratila menzes a mohlo sa stat, ze nikdy nebudem mat deti. To mi lekar povedal az neskor. Ale poznala som aj dievcata, ktory sa uz nedalo pomôct, lebo organizmus to nevydrzal. Skus to a vyhladaj lekara. Silvi
No.U nás zasa leje.Celú noc lialo a ešte aj teraz.Vonku je tma ako o desiatej večer.Tak myslím,že niečo bude na tom pravdy,že pred menzesom som na tom horšie.V noci som vypotila asi dva litre,som slabá jak mucha a tá úzkosť mizerná.No celý človek na nič.
Kto má dnes lepšie správy?napíšte.ahojte