Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
jolanka, ďakujem. Rozhodla som sa, že s preháňadlami skončím, budem jesť len presnidávky, sáčkové polievky, jogurty. Preháňadlá už nebudem:-( Nikdy si nedám len tú 1tbl, ako sa odporúča, ale ja užijem hneď 30tbl, celú krabičku:-(
Škoda,že sa nedokážeš tešit z jedla.Netreba sa prejedat,ale ja sa velmi rada napapám.Keby som spapala len to čo píšeš,tak som dávno "vystretá".Podla mna nemusíš mat žiadne výčitky,lebo melon je viac-menej len voda a polievka tak isto.A pokial nemáš organizmus nejako dehydratovaný tak sa jej rýchlo zbavíš.Ale ináč aj mne sa dnes nejako krútila hlava.Možno ide zmena času.
miska nic neni znicene si prilis mlada na to aby si splnila poslanie na zemy, v prvom rade studujes a to je tvoja spasa ak sa pozries na chorych na bolest,nepozeraj sa,ze im das svoj, pozri sa ako im mozes pomoct ako mozes znizit ich bolest trapenie,bola si vyvolena pracovat s ludmi takze sa daj do poriadku.Toto je tvoj ciel.Co sa tyka tych diuretik zbavuju z organizmu vodu tym znizuju tlak, odvadzaju mineraly a vitaminy s tela a hlavne kalium pri nedostatku kalia dochadza k porucham srdcoveho rytmu az k zastave>Darmo ty doplnas minerali a vitaminy tabletkami ked si to s tela vsetko vyplavujes.Tak sa spamataj,robis s chorymi vidis to a ty si tu aby si im pomohla
marfuška, pokazila som niečo, čo mi zničilo budúcnosť, a preto nechcem už žiť, preto si ten život už nevážim a čakám, kedy si sam Boh zoberie, prepáč:-( A ja chodím ku psychologičke, takže odbornú pomoc mám, chodím k nej od apríla. A mám 20r...Neviem, čo mi dnes je, moje telo sa nejako zvláštne chová, nevládzem ani stáť, točí sa mi potom hlava. Keby som nejedla, nič nepoviem, ale ja som mala o 15h- melón, kari polievku, a o 18h zasa melón! A mám zasa výčitky, že som jedla:-(
Mishka,Ty si predsa ešte maldučká,tak nemožeš tvrdit,že máš život odžitý,že Ta nič pekné nečaká.I ked je život tazký,na druhej strane je krásny.Vidíš,sama si písala o onkologicky chorých ludoch.Čo by tí dali za zdravie.Musíš sa naučit tesit sa z maličkostí,ja viem niekedy je to tažké a hladat to pekné čo v živote je.Neviem čo také si až spackala,ale zo všetkého sa dá vyjst.Tak to zober tak,že si už niekde na dne a teraz sa od toho dna odraz.Ak sa možem spýtat,kolko máš rokov,tá 85 značí rok narodenia.Ja mám takého syna takže Vás viem pochopit.Neviem či by nebolo dobré aby si vyhladala odbornú pomoc.Prajem Ti všetko dobré,nech Ta stretajú samé pozitívne veci a skús sa nejako pozbierat.
ina napísala som ti
ahojte dievčatá,
dnes sa cítim strašne unavená, vyčerpaná, je mi na odpadnutie, hlava sa mi točí, keď sa postavím- otras:-(
Barunka,
ten mail má byť Misenka85@atlas.sk
Jolanka,
ja viem všetko o preháňadlách, diuretikách-o tých sice menej. Nemôžeš mi napísať, či môžu diuretiká aj niečo spôsobiť? K tým diuretikám som sa dostala tak...nemôžem to sem napísať:-( Tú activiu ráno skusím. Hovoríš, že si nevážim život. Máš pravdu, a ja si to aj uvedomujem. Včera som bola s jedným pacientom na onkologickej ambulancii. Keď som videla v čakárni tých ľudí, želala som si im dať moje zdravie, a ja aby som zomrela. Bolo mi ich strašne ľúto, neviem, prečo si ma Boh nechce ešte zobrať, načo tu som, keď som v živote už všetko spackala. Už len prežívam, hneď by som svoj život dala chorým ľuďom.
Hylka,
nie, dr. mi krv nevyšetrila. A teraz ktorú dr. myslíš? Obvodnú? Lebo ja k inej ani nechodím. A jedávam šumivý vitamín- denne.
Marfuška,
ako som písala, ja si zdravie nevážim, viem to, už nemám ani prečo, pretože ja som si svoj život už odžila, už ma nič pekné nečaká, všetko je zničené.
to je sloboda volby,niekto ráno niekto na obed niekto podvečer.Našli sme
Čaute baby,ja som sem len dobehla lebo mame navštevu ale už som to nemohla vydržať bez vas ako sa mate?My sme boli včera tiež na huby.Bomba!Ani sme sa nemohli odniesť,ale urobili sme si peknu prechadzku po čachticiach a po piešťanoch, večer sme sa tam okupali, no užasny deň.A mne bolo tak dobre až som z toho neviem po akej dlhej dobe doastala zachvat.Z ničoho nič sme sedeli na terase len som pocitila ako sa mi tep zrychluje, myslela som že som unavena tak som išla dnu sa na chvilu natiahnuť na gauč a už som ho mala.Možno aj kvoli tomu že mi v utorok doktorka zvyšila homeopatika a bola to reakcia.No dnes mi ja zase fajn, tak dufam, že sa to večer nezopakuje.Už sa aj bojim povedať že mi je dobre?!a včera som sa mimoriadne dobre citila.Tak damaxy dobry ulovok na hubach, no mne tak kolkokrat ani nejde o hriby ako o ten pôžitok hladania.
teraz na huby,to sa nechdi skoro rano? Ja sa idem vyslachtit aby som bola vonava, ked pride muz z roboty.