Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
škorica kde si bola? dlho som ta nevidela a ako sa máš
že či
Ina, poslala som Ti mail, došiel ?
ahojte, mozem sa pridat?:-)
Škoda,že nemáš podporu u tých najbližších.To je smutné,pretože rodina je to čo Ti má pomoct.A ešte k tomu čo si písala Jolanke.Namiesto tých sáčkových polievok by som Ti odporúčala,aby si si varila nejaké domáce.Nejaké vývary zo zeleninky,tukožrútsku kapustovú,poznám recept na výbornú paradajkovú,kde je lev voda a paradajky, a tak.Mishka,končím,idem hajat lebo zajtra ma čaká 12 hod.služba.Prajem Ti kludnú nocku,aby si sa dobre vyspala a zajtra pekný den.
marfuška, nie, nemám, snáď len psychologičku na dráte:-( Ak mi je mizerne, napíše mi peknú sms, to je asi jediný človek, doma mi pomôcť nechcú...
To je len v Tvojej hlavičke,že ich potrebuješ.Ak si sa rozhodla skončit s prehanadlami,tak urob tak aj s diuretikami.A tak isto vyčist hlavu od myšlienok na ne.Nemáš nejakého priatela,ktorý by Ti pomohol a bojoval spolu s Tebou?
ina, aj Tebe krásnu nocku, a peknú prechádzku. Pá.
marfuška, kde sú tie časy, keď som jedla milión sladkostí denne bez výčitiek, kľudne aj o polnoci a neriešila som to:-( A preto mám v pláne si dať teraz aj diuretiká, lebo som asi trochu dehydrovaná, bojím sa, že sa ten blbý melón nejako uloží, ja neviem:-( Včera som mala preháňadlá aj diuretiká:-( Dnes som bola u psychologičky, mám tie preháňadlá spláchnuť do záchoda, mám urobiť taký pohreb:-( Keby to tak išlo, ja to nedokážem, potrebujem ich:-(
damaxy dik odpisala som ti, idem sa trochu pred spanim prejsť s našimi priatelmi a dnes pojdem určite skorej spať.Tak krasnu noc všetkym, nech sa vam pokojne spinka!