Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

takto som to urobila tú čoko 0,2dl mlieka,3kopcovité lyžičky prášku 1 lyžicku kakaa,možno by bolo dobre aj nejakú cokoládu to budem musiet vyskúšat a cukor podla chuti.Varila som to ale dlhšie,aby sa stratila tá prášková chutBB pudingu.Mne sa to velmi podobalo na tú z reštiky,ved som aj povedala,že to je ako BBpuding.Navrch samozrejme zmrzlina a šlahačka.My sme mali len šlahačku.Ked sa ti nevydarí pošleš rybám a spláchneš.No mne to chutilo.Len dlhšie varit.

miska

jolanka, tak ja Ti to v skratke napíšem na mail, ale aj tak sa už nič nedá robiť:-( Už je to všetko pokazané. Neviem, prečo sa bojím zabiť sa, predávkovať sa liekmi:-( Som strašný slaboch...Na jednej strane chcem zomrieť, ale na druhej strane by som chcela ešte žiť...Lenže, už sa nedá...a tak si vyhoviem aspoň tak, že začínam odteraz hladovať. Takže ešte tu pár týždňov budem...a hladovky sa nebojím....:-(((((((

miska

jolanka, lenže toto všetko nechcem písať na fórum, vieš? Jedine tak na mial Ti to napíšem:-((( Aj keď je to moc nadlho:-((( A hej, už to účinkuje:-(