Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
takto som to urobila tú čoko 0,2dl mlieka,3kopcovité lyžičky prášku 1 lyžicku kakaa,možno by bolo dobre aj nejakú cokoládu to budem musiet vyskúšat a cukor podla chuti.Varila som to ale dlhšie,aby sa stratila tá prášková chutBB pudingu.Mne sa to velmi podobalo na tú z reštiky,ved som aj povedala,že to je ako BBpuding.Navrch samozrejme zmrzlina a šlahačka.My sme mali len šlahačku.Ked sa ti nevydarí pošleš rybám a spláchneš.No mne to chutilo.Len dlhšie varit.
miksi, hej, idem si ho prečítať:-(
Miska poslala som ti mail.odpises?
jolanka, máš tam mail, ale je moc chaotický:-(
No to si pis,ze urobili pri takych davkach
jolanka, kvôli laxatívam a diuretikám na pohotovosť nepôjdem, aj tak by nič neurobili...
tak to napis tam,a chod na pohotovost.
jolanka, tak ja Ti to v skratke napíšem na mail, ale aj tak sa už nič nedá robiť:-( Už je to všetko pokazané. Neviem, prečo sa bojím zabiť sa, predávkovať sa liekmi:-( Som strašný slaboch...Na jednej strane chcem zomrieť, ale na druhej strane by som chcela ešte žiť...Lenže, už sa nedá...a tak si vyhoviem aspoň tak, že začínam odteraz hladovať. Takže ešte tu pár týždňov budem...a hladovky sa nebojím....:-(((((((
jolanka, lenže toto všetko nechcem písať na fórum, vieš? Jedine tak na mial Ti to napíšem:-((( Aj keď je to moc nadlho:-((( A hej, už to účinkuje:-(
dvihni mi telefon mna nezaujima ci tam budes revat ak to potrbujes tak sa mi kludne vyrev