Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
???, ja viem:-( Idem sa osprchovať, ak to teda zvládnem, pustím si CD a radšej lahnem do postele, mamka o ničom nevie:-(
Miška, každý robíme rozhodnutia za seba. Možno odpadneš, možno ti zavolajú rýchlu pomoc, všetko je možné. My tu s tým nič nenarobíme. Takže len ty sama robíš rozhodnutia ktoré ťa ničia alebo vyliečia. Sú to tvrdé slová ale pravdivé. Držím ti päste.
jolanka, veď aj tie, ale žalúdok viac...Teraz mi je ľúto, že som túto stránku tak zašpinila svojimi kecmi..keď sem prídu dievčatá, čo si pomyslia:-((( Ach yo:-(
No boli,a aj creva budu
???, asi tu za chvíľu odpadnem...a ja už nechcem byť zdravá..dosrala som, čo sa dalo:-((((((((((((
Nič prekvapivé miška keď funguješ na hladovke, laxatívach a diuretikách. Toto tvoje fungovanie som pochopila keď som si čítala tvoje slová. A bude stále horšie, keď sa nezmobilizuješ. Našla som tu teraz tému kde baby s anorexiou chcú byť zdravé. Ale to ty urcite vieš, musíš sa sama rozhodnúť.
jolanka, vlastne žalúdok bolí:-((
jolanka, asi si pôjdem dnes skôr lahnúť, nejako ma to vyčerpalo, ani vstať sa mi nechce:-( Ani do kuchyne zájsť, ani sa napiť, nič:-( A pochybujem, že niečo vypijem, vôbec nemám chuť:-( A už to asi aj doúčinkovalo. Už to nebolí...Len tá vyčerpanosť, ale to už je ok.
jolanka, tak 1 a pol litra? To už by predsa malo stačiť!!! Ake píš to radšej cez mail, keď to tu dievčatá budú potom čítať- nechcem to:-((
idem uspat maleho muzovi nechce zaspat vratim sa