Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

miksi

Dakujem damaxi,mam sa skvelo.Od rana som s kamoskami a pisem si s vami tak mi je fajn.k fyzickej stranke sa nebudem vyjadrovat.(Radsej)Ale som nestastna kvoli miske.Chcem jej hrozne pomoct.
A co tvoja hlavka,neboli uz?Asi nie,tak to sa tesim s tebou.A co takto porabas?Inac dakujem za ten recept.Musim si ho opisat,lebo v nem. nemam BB puding.

damaxy

Toto je dobrovolné vyjadrovanie názorov a ked potrebuješ tak to využi,len by bolo tie rady treba brat vážne.Pripomína mi to rozprávku,v ktorej niekto vykrikoval horí,až ho ked horelo nikto nabral vážne.Miška zamysli sa a vyrieš veci vo svoj prospech,lebo naše rady,ktoré ver nás stoja energiu nepoužívaš.Takže som sklamaná a ja moju energiu dávam tam kam myslím,že pomáha.Prajem ti všetko dobré a vylieč sa skoro.

miška

miksi, už som Ti odpísala...a do rána to prejde...len....dnes som ešte nič nepila...a jolanka písala, že mám veľa teraz piť, lenže to nejde:-(

damaxy

Miksy a môžeš si potom mlieko doliat na akú hustotu potrebuješ a krútit s vareškou aspon 25 minút ako ja dnes.Ak vymyslím zlepšovák dám vediet.Inak ako si na tom duševne,aby nám to tu nezrušili mali by sme občas aj spomenút,no nie?

miksi

miska poslala som ti zase mail.povedz vsetko tvojej mamke .mysli na nu ako by sa trapila keby sa ti nieco stalo
Su ludia ktorym na tebe sa zalezi
Spamataj sa,moja

miška

???, mamka o mojej chorobe vie, myslela som to tak, že nevie o dnešných liekoch...blbo som to napísala, prepáč...:-(

???

Okamžite tento svoj stav povedz mame. To je nemožné že matka nič nevie keď ty sa takto zosypávaš!!! Aj toto rozhodnutie oznámiť chorobu matke je len a len na tebe.