Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

No to je o mojich detoch neviem aká je tvoja mama a ako vychádzate.Ja mám s detmi priatelský vztah a založený na dôvere.Rozprávame si veci o ktorých som sa aj ja chcela rozprávat s mojou mamou no nešlo to.Vela sa spolu smejeme a rozprávame.Ale to je o inom.Ty poznáš mamu ,ale ja ked som mojej povedala ako sa mám,tak mi bolo povedané,že mysli pozitívne a ked budeš smutná tak zatelefonuj.Musíš jest aby si bola zdravá a potom na pár dní na pár hodín aj prišla.Lenže ja to chápem,ona nemala šajnu o čo ide,čo prežívam a to je tažko vtedy radit.

damaxy

Ako moja dcéra by si mi to povedala aja by som s tebou chodila na prechádzky a rozprávali bysme sa o všetkom a hladali východiská a obranu voči tomu čo sa to do nej tlačí.Išla by som s nou aj ku psychologičke a ked by som uznala za vhodnejšie aj za psychiatrom.Lebo moje deti sú to najkrajšie čo som od života dostala a ver mi,že pre ne robím všetko aby im bolo dobre.

miksi

tak fajn.este si to premyslim.
prave som videla ze radis niekomu inemu.Pekne od teba.
A este som si citala ine ochorenia,a nevem,ci nahodou niesom aj hypochonder,a depresiu mam na sto pro,pretoze to nie je normalne,ze som tak unavena,a smutna,a tazko sa mi stava.normalne sa tesim k tej psychologicke.Moja mamka o tom este ani nevie,a najradsej by som jej to ani nehovorila.nechcem jej pridavat starosti.Co ty na to ako maminka?

damaxy

ja už môžem byt dlhšie hore,ked nie tak nejaký kultúrny stánok alebo túra,alebo okúpat,alebo len tak si polebedit niekde v parku

miksi

baby co budete zajtra robit?Dajte nejaky tip nech sa nenudim.Okrem zbierania hubikov.Rada by som ale neviem kam a ci tu vobec nejake rastu