Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
hagen, nebudem rozpisovať moju situáciu, nebudem tu nikoho ničiť svojimi malichernosťami...Dnes mi je tak, že len premýšľam...buď sa stane to, alebo ono:-(....Ináč mám výčitky z jedla, mala som ráno cappucinko, a večer veľkú misku presnidávky...Bijú sa vo mne všetky pocity:-(
Čo si dnes robila?
Ahoj Damaxy!
Neuveríš, ale bola to Slovenská republika, ešte tam aj vlajočka bola nakreslená, ale vieš ako 3 zo zemepisu sa nezaprie(-:
Ahoj Miška!
Dik za opýtanie(-: dá sa to, len keď sa mi nič nechce a keď si predstavím, že takto o týždeň už budem cestovať na prívát. jóój až sa mi žalúdok dvíha.
a čo ty, ako sa ty cítiš a ako si prežila deň?
Ja sa mám dobre,lebo to mi vyhovuje najlepšie.Sú dni,ked mi to niekto chce prekazit aj sa mu to podarí,ale zas sa vrátim do starých kolají a analyzujem,kde a prečo sa to vykolajilo,aby som nabudúce dala lepší pozor.Mne je dobre zdravej a myslím,že aj tým okolo mna potom je dobre.
damaxy, a ty sa dnes ako máš?
Joj joj hagen a mala si ho otvorený na Slovenská republika ak ano tak tá kotlina tam musí byt ved v nej bývam chi chi
Ajoj hagen. Ako sa dnes cítiš?
Ahojte babenky!
na úvod sa ospravedlňujem, že sa ozývam až teraz, ale včera sme mali doma strašne živo. Mama sa vrátila zo zahraničia a oslavovali sme aj moje meniny čo som mala aj jej narodky, takže som nemala čas ani si sadnúť a o po polnoci som spadla do postele zbitá, ako kôň. A vám sa inač ako darilo celý výkend? Tak isto sa vám nič nechcelo, alebo len ja som taký leňoch? Inač damaxy dívala som sa do toho atlasu, ale viem toho asi toľko, koľko som aj vedela(-:
vcerajsok...prva...ako to nazvat...kriza vo vztahu...ja ani neviem, ci to nazvat krizou, ale uz je to nastastie prec.
a co za povinnosti mas? mne sa tak nexce ist do skoly...ked si predstavim, ze uz len 1 tyzden a o5 vstavat...
kiwemai: nie, nezačala, len mám nejaké povinnosti... A ešte som to nezohnala:-( A čo Ťa trápilo?