Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

miška

jolanka, a ja mám tie prvé výčitky:-(
Hagen, budem Ti držať palce, mňa to čaká v stredu a vo štvrtok zo 4 predmetov, viem, ako sa cítiš:-(

damaxy

to sa nedá,preskočit sa dá cez svihadlo a pauzičky sa dajú skočit k počítaču.A ked to dobre dopadne a budeš mat papir založíme geriatrickú poradnu

jolanka

Robim z geriatrie ,tusim 80 otazok a vraj velmi mily skusajuci,ha,ha asi preco to opakujem ,ale teraz pojdem v klude aj tak opakujem rocnik.a pavzicky si dam len neviem ci mi s toho prisunu informacii nepreskoci.

hagen

Ahoj Jolanka!
Budem ti držať palce. Verím, že to zvládneš. Ja tiež to v dúfam, ale robím to z deviatich predmetov, takže to je naozaj len o šťastí. a ty z čoho robíš skúšky?

jolanka

hagen drzim na zajta paste nech ti to spravis aurcite,ze hej,ja mam vo Stvrtok od zajtra sa do toho zacnem pozerat,takze to vyzera,ze vas asi na tri dni opustim.

jolanka

miska ty mas vycitky,ze si vela jedla,alebo ze si svojmu telu nedodala ani len ten zaklad co potrebuje k prezitiu?ja by som mala tie druhe.

jolanka

Ahojte kocky,
tak vidim,ze kazada z vas prezila po svojom, ja som ho prezila uplne suprovo boli sme na Zahori na hubach a u znamich na navsteve.Musim sa priznat ja na hubach nie, nepoznam ich, mam s nich aj velky respekt a ani ich nejem,viete choroba s povolania zvana strach.No a potom sme si s muzom pozreli super krimosku,teraz som si dala vanu,virivku asedim zo zabalom na nohach pri pocitaci,moj muzicek mi vari caji pre staste..tak sa vola..a klebetim s vami.Super nie?

hagen

No môj deň bol absolútne o ničom, ale dalo sa. Celý deň som presedela pri knižkách, lebo zajtra mám skúšky v škole, keďže som vymeškala 623 hodín. Tak začínam mať z toho pekné nervy:-(
a teba trápi aký problém? a neboj sa to napísať, vôbec tým nikoho nezaťažuješ a už vôbec to nikto nebude brať, ako malichernosť. Tak čo(:

???

Miška a to si celý dnešok nič iné nejedla len čo si tu napísala a máš výčitky? Veď to musíš mať ťaškosti s nervami pri takej hladovke.