Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

barunka

no vidím, že kaviareň je dnes zavretá. tish hlavu hore,daj si dve magneB6 a polku xanaxu či neurolu či čo to berieš. a hneď, nečakaj. Mám takú skúsenosť,že keď sa veľmi trasiem dýcham cez sáčok a za 10 min. neviem,že mi niečo bolo.Ako rýchlo to príde, tak aj odíde. Skús to.

silvi

Dobre ranko dievcata. Len som chcela nakuknuť čo mate nove. Dufam, že ste všetky v pohode. Ozvem sa až poobede, lebo dnes mam veľa roboty a musela som si aj z domu doniest notebuk, lebo na tych sunkach z roboty sa neda spravit nic. Asponze akotak nam funguje internet. Jarka ak zistis nieco o tej joge, daj mi prosim ta vediet, chcela by som to skusit. Vsetkym prajem pohodovy den. Silvi

inka

jarka hlavne že ti je už dobre a snaž sa potom nerozmyšlať nad tym,mne vysadila doktorka lieky a ja som stale čakala čo to so mnou urobi ,tak to nerob,postupne ich vysadi š a bude dobre.od kedy ich berieš?

inka

tisch,mne pomaha trochu isť na vc a tam si po lakte omyvam ruky a tvar vlažnou vodou,studenou a tak asi 5 min.vyskušaj.

inka

bolo mi presne tak v nedelu ked som ho dostala a včera večer mi tak prestavalo neviem prečo a zase mi bolo zle.mam pocit že to robia hormony,mamlen jeden vaječnik a neviem či ten druhy vobec stiha.