Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
no vidím, že kaviareň je dnes zavretá. tish hlavu hore,daj si dve magneB6 a polku xanaxu či neurolu či čo to berieš. a hneď, nečakaj. Mám takú skúsenosť,že keď sa veľmi trasiem dýcham cez sáčok a za 10 min. neviem,že mi niečo bolo.Ako rýchlo to príde, tak aj odíde. Skús to.
Dobre ranko dievcata. Len som chcela nakuknuť čo mate nove. Dufam, že ste všetky v pohode. Ozvem sa až poobede, lebo dnes mam veľa roboty a musela som si aj z domu doniest notebuk, lebo na tych sunkach z roboty sa neda spravit nic. Asponze akotak nam funguje internet. Jarka ak zistis nieco o tej joge, daj mi prosim ta vediet, chcela by som to skusit. Vsetkym prajem pohodovy den. Silvi
tak pracuj moja len sa neprepracuj!
majte sa dievcata musim pracovat pa pa
lieky beriem od maja alebo aprila vsak to hovorila ze aby sa to nevratilo tak v novembri zacneme s nizsou davkou
koncim pre dnes ked tak sa ozvem poobede majte sa
jarka hlavne že ti je už dobre a snaž sa potom nerozmyšlať nad tym,mne vysadila doktorka lieky a ja som stale čakala čo to so mnou urobi ,tak to nerob,postupne ich vysadi š a bude dobre.od kedy ich berieš?
vcera som bola u svojej psychiatricky este 2 mesiace a potom znizujeme davku
tisch,mne pomaha trochu isť na vc a tam si po lakte omyvam ruky a tvar vlažnou vodou,studenou a tak asi 5 min.vyskušaj.
bolo mi presne tak v nedelu ked som ho dostala a včera večer mi tak prestavalo neviem prečo a zase mi bolo zle.mam pocit že to robia hormony,mamlen jeden vaječnik a neviem či ten druhy vobec stiha.