Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Jarka77

jej muz chodi tiez do skoly so mnou a uz zabudla ze som ho doucovala matiku ledva spravil to jej nevadilo vies to az teraz. Ale srat na to. Prepac ale taka som bola z toho vytocena rano.

silvi

Ak mas potrebujes index, tak ti odporucam najprv zavolat na studijne, lebo tam maju fofry (zapisy, rozvrhy). Keby sa Ti nedarilo, tak Ti ho prinesiem, na studijnom ma poznaju. Diplomovku robis s tou istou co predtym?
Este jedno, rozvrhy pre Vas by sa mali robit na buduci tyzden a skolu by ste mali zacat od 29.septembra.

Jarka77

studujem na ukor dovolenky lebo mi neschvalili studijum teda rovno mi povedali naco mi ing ked mam bc hlavne ze oni su judr vsetci tu na oddeleni. Je nas tu 8 ale dvoch kolegov a jednu kolegynu z toho mam nastastie super. Ja som najmladsia. A este take ze ked skoncim skolu ze odidem ze sa tym ani netajim a ja ze to prvy krat pocujem normalne som nechapala dnes rano.

Jarka77

vies co nema prazdno v hlave ale nie je velmi spravodliva. Niekto si tu moze robit co chce mne z casu na cas treba nieco ako auto a uz z toho robi vedu dokonca ani neverila ze som bola u psych.vcera lebo som nahodou mala podpisanu jednu priepustku jej rukov uz od davnejsia a kaslem na nu. A take mi vykrikovala ze si tu robim pracu diplomovku pritom ju robim doma na notebooku takze tak.Dost som rano plakala lebo ako krava som 3 hodiny presedela vcera tam na psych. lebo to ide pomaly a este mala pol hodinovy seminar tak si vies predstavit. A potom somariny ze ja jej zavidim dovolenku no vies co ja jej dovolenku mozem. Mne to je jedno nech ide aj na mesiac ked ma na to.

Jarka77

nam mal uznat jeden nemenovany zapocet z podnikovej logistiky lebo sme predtym mali skusku stare indexy sme davali na studijne s papiermi co mal podpisat dekan s tym ze nam potom zapisu do terajsich indexov. No a index potrebujem aby mi ta co robim diplomovku potom do zapisu zapisala zapocet zo semestralneho projektu.

silvi

Jarka a preco potrebujes index, kvôli diplomovke? Len sa pytam, lebo tomu nerozumiem.
A na jogu rada pojdem, dufam že to pomôže.
PS: Tiež maš taku sefku co rada poveruje a v hlave ma prazdno?