Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
dievcata vidim ze mate pauzu tak o 13 hod poobede sa ozvem a drzte sa. Kde je dnes damaxy neviete?
odisiel mi vyfuk na aute tak som to vcera vybavovala uz je auto pojazdne ma porazi uz z toho auta je trosku starsie mam ho od januara a uz 3x bolo v servise raz central raz nejake cidlo a teraz vyfuk a uz do konca roka dufam bude to auticko pocuvat :-). Strasne rada soferujem ja by som soferovala a soferovala a tak sedim na zadku a robim rozhodnutia.
ja napr. neznasam ibuprofen ked ma daco boli dam si paralen lebo z ibuprofenu mi je zle od zaludka a z paralenu ma to prejde alebo si uvar cajik nejaky to je jedno aky.
tish daj si mineralku a predychaj bude lepsie drz sa moja
silvi ja som dnes taka nasrata na sefku teraz chvilku mam cas. Rano ma tak vytocila ze az. Ale uz som v pohode. Vcera mi odpisala co robim diplomovku ze sa mozem zastavit lenze indexy mame na studijnom jeden zapocet nam uznavali z logistiky. A ten stres to sa fakt niekedy neda.
silvi volala som znamej ze on zvykne druhy treti septembrovy tyzden zacat vsak ked sa mi ozve lebo ma tiez na mna mail tak ti dam vediet pojdeme spolu co ty na to?
vidiš a mne pride tak nečakane akurat ked si myslim ako dlho tu už nebola.
Tak to sme dve co mame fobiu z chorob. Ak to nie je rakovina, tak nieco ine. Tiez sa stale pozorujem, ale mna panika prepadne az vtedy, ked sa mi podlomia nohy, mam zavrat a tak. Moj psycholog hovori, ze mam spomalit tempo, vyhybat sa stresu a pod. Da sa to vsak? Podla mna ani velmi nie.
ja neviem,mne to chodi tak etapovo.včera mi cely deň nič nebolo,preto som aj robila s takym odduševnenim až do večera.ale ja so taky blb,ja sa stale pozorujem a neviem sa od toho odnaučiť.potom mi len taky naval blby pride a je mi tak pol až hodinu divne,ako keby si už už išla kolabovať.a už min.mesiac som si všimla ked som mala dostať,že mi je divne.a teraza sa to zase zopakovalo.teraz mi je tak zvlaštne ani nie zle ani nie dobre.som taka mierne nervozna vo vnutri.ale to je zase z toho že čakam, či to odide alebo či sa to vrati,a pri tom mam kopec roboty a snažim sa na to nemyslieť.ma to ťažke so mnou aj ta moja psychiatrička.mam vraj už fobiu z chorob.
Inka a Tebe je uz dnes lepsie? Musim sa priznat ze ked mam menzes tak skor na mna pridu tie cudne stavy. Aj prvykrat sa mi to stalo v takom case a teraz som si to asi vsugerovala.