Úzkosť

tish

ooo tak to hej, moji uz len take ze povyhrievat sa na slniecku, sem tam steknut na skaredych ciganov aby si netrufli nebodaj do dvora. len mama mi hlasi ked maju nezne chvilky alebo nejake fanty. furt sa viem pobavit:)

damaxy

tish aj by som ti poslala obrázok,lebo takého si nevidela fakt na miešanca ozaj pekný a prítulný a rozmaznaný a prefíkaný.

damaxy

ty a nie je to podvod?Vieš zisti si to aj u iných z postu.Lebo teraz je možné všetko.Mne by išlo o princíp tristo korún,by mi nechýbalo.Ja som ti taká,že musím vediet koren veci.Kad nejde elektrika tak volám aj do elektrární,a pod.Takže susedy sa chodili rovno k nám pýtat chichi

tish

joj jak by som si ich vystiskala a vytapkala dedkov, lebo uz aj vek taky maju pred dochodkom.
peknych ich mate veruze. aj mi tu chyba nieco pritulne, co ma neposle do riti hocikedy:)

ina

ved ja som si nič neaktivovala navyše.oni poobede niečo riešili lebo sa tam nedalo dostať ateraz už chcu peniaze,tak neviem čiich prepili na debate alebo čo,ale ved hovorim,kašlať na nich

ina

ja som už pisala onašom krasavcovi boxer zlaty a tiež vie celkom pekne reagovať na miestny rozhlas.ale suseda ma vlčiaka a to som ešte nevidela nepočula,možno bude z vašim rodina neaka talentovana

damaxy

tak náš je seter mama pokrížený s labradorom,nádherný kus 40 kg,štíhle telo po seterovi,vyzerá ako dingo a taká líščia farba.Minule ked som hladala,tak som sa opýtala,Nevideli ste tu utekat takého oranžového psa? tak sa mi teraz doma smejú,ale ja viem akej je farby a má takú bilu hviezdičku na čele ako princ