Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ina

vieš čo ved nech si trhnu,ale ved ja im nemam ani kde napisať,ked sa tam nedostanem .no nevadi ved existujuaj ine,atlas je platena?

tish

akych chlpacov mate? ja mam u rodicov silnu dvojku velky cierny ziarlivy ovciak a maly biely urazlivy spic. to je vam duo. a ako spolu vedia spievat ked hlasi dedinsky rozhlas a najoblubenejsiu maju zelena je trava

damaxy

tak im napíš,že ty si si aktivovala tú schránku zadarmo a že ak sa ospravedlnia,tak to prijmeš.To akože ta chcem rozosmiat,ale mna by to napálilo tiež.Inak a nemôže to byt aj nejaký podvod?

damaxy

No a kým som ja vypisovala náš pes ušiel takže som ho šla hladat,samozrejme našla som ho s kamarátom vlciakom neviem odkial utečeným,mokrý neviem či vyoblizovaný alebo bol vo vode,takže som ho nechala v garáži a dostane ho Mášenka k meninám umyt .Tá bude mat radost.

damaxy

Ina daj to vybavit manželovi a kolko ti to účtujú nejako vela alebo ide o to,že si v dobrej viere vypisuješ a zrazu toto?

damaxy

Veronika prečo sa tak rozhodla neviem,ale moja lekárke mne znižovala postupne a vysadili sme s tým,že uvidíme ako to pojde.Ak máš nejaké pochybnosti,cítiš,že sa potrebuješ liečit a chceš sa liečit tak si nájdi iného lekára a skús.Viac ti neviem poradit,ale myslím si,že to zvládneš a daj vediet.

damaxy

vieš ako som predtým písalao chlapoch a o ženách,takže asi tak a ty máš pary dost chi chi,Inajk može to tak byt lebo na atlase ked chceš zvačšit schránku tak asi vtedy si účtujú.takže tak