Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ja si len myslim,že ju zamestnam niečim inym ako sama sebou a potom sa už bude sustredovať na ine veci a možno uvidim po prvom semestri a necham to ked mi to nepojde.Ale slubila som si to tak čo už..
hm, to zase ja neviem, aby mi hlavka oddychla.
ved toho sa najviac bojim,že už na to nemam hlavu ale zase si hovorim,že ked ju necham odpočivať,tak zlenivie uplne.
inka to zmaknes, ja uz nemam hlavu na nove slovicka. a mozem si ich hucat dookola donekonecna.
to ste teda šikulky,ja som mala anglinu v škole 3 roky ale bolo to už strašne,strašne davno.Tak mam čo robiť!!
ja som zistila ze som v najpokrocilejsej skupine, takze sa asi bars flakat nebudem moct. sice som anglina mala 12 rokov ale stale viem len to co som sa naucila prvych 6.
tak ti drzim palce na to vystupovanie. Ja by som tish mohla robit co chcem mne by mavanie nepomohlo. Rada tancujem dokonca aj valcik a polku a ludovky ale nie som ktovie aky talent zo mna by tanecnica nebola ale tak pre radost si zatancujem aj sama doma ;-)
no veru budeme tu speakovat ja chodim uz do pokrocilych od ZS sa ucim anglinu ale aj tak mi najviac dali 2 mesiace v anglicku tam si proste nutena. Nemcinu som mala 5 rokov ale je to slabota. Ked skoncim skolu tak sa mozno prihlasim aj na nemcinu oprasit stare veci.
tu ste?
baby dufam,že čoskoro sa tu budeme baviť anglicky,ja somsa tiež prihlasila na anglinu.ja som doteraz chodila na nemčinu,lebo som ju potrebovalakvoli klientom ale inak bez angliny som zistila že sa nikde nedohovorim tak som sa rozhodla a som na to zvedava.Začala som chodiť so sestrou mojou tak aspoň mabude mať kto ťahať,ja ju ťaham do cvičenia ona mňa do učenia.