Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ozaj baby sme sa s priatelom zasnubili mam dnes na ruke krasny prsten snubny :-)
ahoj damaxy ja sa mam fajn. Silvi tiez som vstavala o 6 hod ale vstala som az o pol siedmej :-) tazko po vikende.
tu som
predstavte si vo stvrtok som volala do Lubochne nič,dnes volám od 12 nič,no ako sa objednat ma aj mail,poradte skusit to tak?
oila to neviem čo som chcela napísat
no barunka si ty dobrá čitatelka,a pamet más tiež dobrú ja to naozaj neznášam lebo pozitívne môžeš mysliet ked si zdravá a týmto myslením sa aj udrziavat v pohode.Ale vás treba rozveselit potešit proste nalievat serotonín kazdou dierkou dnu.každou?
silvi,ved si zober dačo od bolesti a oila si dnes dost
no konečne damaxy,že si tu.Vleješ sem vždy pozitívnu energiu.ktorú dnes aspoň ja obzvlášť potrebujem.Mám chuť niečo čítať.Niečo pre pohladenie duše (nechcela som napísať o pozítívnom myslení,lebo viem,že to neznášaš rovnako ako ja)Ak máte dobrý typ,píšte.
Cau damaxy, normalne Ti zavidim. Ja som spala blbo a kratko, musela som vstavat o siestej, boli ma hlava ako kona a 13.30 zacinam ucit. Upratovanie ma caka ked pridem domov, lebo drahy v noci pracoval a nechal za sebou aj poriadny binec, co som rano uz nestihla upratat. Pisala som ti mail, ked budes mat cas ozvi sa. S
takže sa teškajte na angličtinu,lebo satam okrem iného môzte stretnút aj s novými ludmi a no dalej si to už presnívajte.A k tým snom no vasa mysel je plná niečoho a take su aj noci,ja to tiež tak vidím,že sa to odrazí v spánku.ale dobrá správa aj toto prejde.Ja mám dobrú náladu a dúfam,že aj vy,u nás je opat pekne,kde tu je pokus zamračit sa,ale len na chvílu.Takže ste napakané a kávičku pred seba a porozmýšlat co si spravím pre seba pekné dobré veselé a ako to z tej hlavy vylejem dnes von.Stačí potroche ale pravidelne.