Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
mne stale nechce ukazovat aktualne clanky kym nieco nenapisem ako napr teraz :-)
bože, než som to dopísala, vy ste už o stránku ďalej.Takže dne smi to fakt pomaly myslí.tak vás asi radšej opustím.
ja som este nebola v anglicky hovoriacej krajine a musim povedat, ze kym som nasla niekoho domaceho kto mi vedel po anglicky poradit cestu tak som sa nachodila..
priebehovy nie pribehovy:)
ja pouzivam maximalne pritomny, este sem tam pritomny pribehovy, obycajny minuly a obycajny buduci a staci:) a zistila som ze aj ked som na nejakom europskom meetingu tak ich anglina tiez nic moc a tie ich prizvuky...tragedia:)))
jarka s prácou to nepreháňaj.Tiež mám niekedy pocit, že zblbnem.Či z liekov alebo bez nich.Už dlhšie pozorujem,že mi pamäť neslúži tak ako by mala.Úplne som vygumová.Beriem cipralex a xanax.Lekárka povedala,že by to malo po čase ustúpiť, ale už to trvá tri mesiace.Nemáte podobnú skúsenosť ?
tish presna aj ja som mala taky blok kym som nebola v anglicku teraz uz tiez viem ze hocijako sa dohovorim.
tish ja tiez vyuzivam len stare slovicka a tie niektore casy su hrozne v anglicku to vobec tak nepouzivaju
anglina je v pohode, ja som mala stale blok rozpravat po anglicky az kym ma nehodili do vody a neposlai na 2 dni na zahranicnu sluzobku. teraz uz nemam az taky problem, stale sa nejako dohovorim.
pracujete?