Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

tak ahojte,ja dovaram obed už mam upratané,privykam psa na byvanie na dvore a pijem kavu a skúsam sa objednat do Lubochne,zajtra idem na alergo.Tak.Spala som dobre ako vzdy.aj dost dlho.

barunka

čo sa stresujete, veď vraj ani Meky Žbirka vraj nevie poriadne po anglicky a to by teda mal,keď sa s tým toľko chváli.(povedal to o ňom nejaký spevák neviem si spomenúť ktorý)

Jarka77

tish ved v zahranici tiez tak vedia ako my ja som bola dva mesiace v londyne ale tam su miesane narody sem tam pravy anglican to vidis podla ksichtu chi chi ako adams family :-) ale ti poviem ze uz som tam bola vtedy mesiac a pytala som sa na stanici kedy pride vlak jednoducha otazka a ona mi nieco odpovedala prava anglicanka a ja ze sorry ze este raz a ona este raz ako naschval tak hovorila ze som jej nic nerozumela - koza jedna tak akoby hltala slova.

Jarka77

barunka v pohode zas sa nepretrhnem tu a uz duplom o minulotyzdnovej hadke so sefkou. Ale tiez mam taky cudny pocit v hlave nema zachvat to nie ani otapena nie som neviem to vysvetlit ale akoby mi spomalovali "kolecka" v hlave nastastie sa mi dari ucit uz len rok teda pol rok a koniec mala by som mat uz potom len statnice a uz nechcem VS viac vidiet.