Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Jarka77

inka mna to vysadzovanie caka este dva mesiace a tak ale niekedy mam pocit ze som velmi zavisla na liekoch ked uz sa blizi siedma hodina vecer uz mam pocit ze ked nevezmem liek ze mi asi preskoci ale nemavam inac uz ziadne zachvaty len sa trosku bojim toho vysadzovania o dva mesiace mi ma znizit doktorka davku tak sme sa dohodli.

tish

vykecaj sa, pomaha to. ja mam dnes dlhy a nabity den, po praci hned anglinu do piatej a potom musim utekat pre veci domov a o pol 7 mam brusne do 8 a som zvedava, ked uz nezaspim ani potom tak asi uz iba kladivom po hlave.

inka

ja som zase vysadila lieky a čakam kedy sa aklimatizujem,podobne ako ty ,poobede som už unavena ako kon a večer si lahnem a nemožem zaspať,rano o 5 som už hore.Keby som potrebovala tak skoro vstať,tak to nedokažem.v sobotu sme boli na oslave a o 9 som myslela,že tam už nevydržim a zaspim niekde pod stolom,horko ťažko som to zvladla do neakej 11 hod a ked som prišla domov,tak som nemohla zaspať.a pritom tam bola zabava a nie že by som sa nudila.tak asi tak sa mam,somsa vykecala hned po rane,tak hadam bude lepšie.Mam to tu jak rannu terapiu.

tish

zatial este skor nie ako ano, otrasne spim. minulu noc som skoro vobec a tuto velmi kratko. a zase aby som cakala na vychod slnka taka romaticka nie som:( a ty ako sa mi mas?