Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

silvi

Cau Jarka, dik ze si sa ozvala. Inak, take zvlastne pocity mam aj ja velmi casto, tiez sa mi zda, ze neudrzim rovnovahu a potom sa strasne zlaknem. Ozaj, ako dlho trva jedno cvicenie? Aby som vedela povedať kedy sa vratim, lebo neviem ci do 17.50 stihnem s malou ulohy, lebo predtym ma este anglictinu.

Jarka77

ahoj Zlatka no u nas je celkom pekne tu na vychode ale tiez ma neskor ze vraj prsat tak uvidime. Ja som dnes v pohode. Po dlhom case som mala ten zvlastny pocit ale nepanikarila som len mi vadi ze som zrazu mala pred ocami akoby hybajucu sa podlahu. Ale dnes je to ok. A sefka nastastie je prec isla na sluzobku na par dni. Hura hura hura :-)

zlata

dobre ranko dievcata.ja som si dnes pospala a teraz si kavu musim vypit sama leboo vy vcelicky uz pracujete.ale mna to caka zajtra.damaxy konecne sa dnes zhodneme ze je krasny den.u nas je zamracene a prsanie na spadnutie a ja som rada.len dcera je trosku nafrnena lebo dnes ma narodeniny a ma zaisteneho kona na poobedie v pripade ze nebude prsat.ale poprosit slnko musi ona lebo ja som cele leto na neho nadavala tak isto mi teraz nevylezie.nech ti kontrola dobre dopadne a kup si nieco pekne.inka a v ktorej casti blavy ste to nasli na akej ulici?jarka blahozelam k sonicke.prajem veeeeeeeeeeeeela lasky malinkej aj maminke.v tom hypermarkete sa to stava aj mne.a vacsinou vtedy ked som v pohode to naraz pride.a ked spanikarim mam co robit aby som to ustala.ale ked mi je doma spatne a musim ist nakupit tak idem s pocitom ako mi tam bude zle a nic.nakup prebehne uplne bez problemov.ja som cela naopak.dievcence prajem pokojny pracovny den a nervavych sefov prehliadajte ak to pojde .drzim palce.