Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Cau Jarka, mozem ist. Kde sa stretneme?
barunka nemusis sa ospravedlnovat na kazdu z nas to z casu na cas pride. Ja som vcera vecer bola v hypermarkete a taky cudny pocit na mna dolahol zrazu na sekundu som mala pocit ze z nicoho nic omdliem akoby sa mi podlaha posuvala ale potom to preslo. A vecer ked som si lahla spat tiez mi bolo tak zvlastne ale stale som si opakovala je to v mojej hlave to prejde
inka vsak uvidite mozno sa fakt potom podari intrak a uz jej zacala skola?Ona je teraz prvacka?
už som vás našla.nie je nič krajšie ako malé,ružové, ešte také pokrčené bábätko.Tiež si rada na to spomeniem,keď sa mi narodil syn. Dnes mi je fajn. Prepáčte za včerajšiu depku,ale mala som toho moc.Ale stále som si opakovala vetu ,,Bylo hur,bude líp´´.To hovorieva moje kamarátka-češka.
idem pomaly pracovat
nemôžem sa sem dostať.
jarka za 10 500,- 1 izbovy a budu tam dve baby,možno ked si najdu ešte jednu.jeto riadna suma ale už nič lacnejšie nevyhutam a možno v letnom semestri dostane intrak.
ahoj inka tak to som rada ze ste nasli ten podnajom a za kolko ste nakoniec nasli?
tish poslala som ti vcera mail
dobre rano dievčata,jarka tak mate radosť,prejeme soničke aby bola zdrava a šťastna a rodičom aby z nej mali len radosť.ja mam tiež dobre spravy,našli sme konečne podnajom a dcerka je konečne spokojne že nebude musieť dochadzať.Ešte to vymalujeme a môže sa v sobotu nasťahovať.ani neviete ako miodlahlo,lebo už som mala toho plnezuby,nič ine som posledne tri tyždne nerobila len chodila do blavy a zhanala ubytovanie.a ona zase stavala rano o piatej a večer chodila unavena ako kôň.no ešte tento tyždeň si pocestuje a potom už bude mať len školu na krku.je mi jej luto ked na nu pozeram aka je vystrašena,ale zaroveň jej hovorim,že to bude mať najkrajšie roky .tak aj ked u nas prši,zase mame o niečo krajši deň a prajem ho vam všetkym!