Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
cafte, musim robit, hm:(
ja len zízam.kde berieš každý deň Damaxy to nadšenie a radosť ???? pošli trochu.
môj šéf má zase svoje dni.Čím milšie, s úsmevom ho privítam, tým viac ho naštvem,že mám dobrú náladu.Následne na to ma sprdáva za veci,ktoré nesúvisia s mojou prácou.No čo už.Budem zlá a budem stále tváriť,milo a že mám fajn deň,nech pukne.čoma je po jeho blbej nálade.
Dnes je predsa tak krásne!!!!
ahoj damaxy ak si dobre pamatam tak ma malicka 3,160 kg a 49 cm. To vies ze bude mat plno ludi okolo seba :-). Prijemny vilet prajem
tu som
A malej Sonicke a Jarinka miery nevieš,náhodou prajem do života,krásne chvíle v dobrej a láskavej rodine s množstvom tetušiek a ujinkov,ktorí jej budú nosit darceky a chodit s nou na kolotoče.
ahojte idem na to alergo,a zaroven pre mna výlet,Mudr.je milá a pokeciam,ktovie koho stretnem a potom možno aj nejaký obchodík a kedže u nás zasa slniečko a sucho no využijem taký den pre svoje potešenie.A vy ako?
inka ako vidim mas uspesne deticky to mas radost z nich. Kazde dieta je ine aj my so sestrou sme ine. Ona je viac pyskata ale zas ja viac vybavim ako ona :-). Aj jej dvaja chlapci podobaju sa ako vajce vajcu je medzi ními 5 rocny rozdiel ale su uplne povahovo rozdielny ten starsi je taky energicky nevydrzi sediet na mieste a toho maleho kde posadis tam je ale obaja su zlatucky.
dnes idem na jogu konecne sa ozvala znama ze dnes zacina tesim sa
no idem aj ja pracovať,zase sa mi tu toho nakopilo.zatial sa majte!
jej už začala,chodi 1.rok na UK na pravo.minuly tyždeň mali zapis a potom si chodili zapisovať predmety.mala z toho neuveritelny chaos.Syn chodi do ziliny a on to vždy robi cez internet.ale on je vobec ako keby bol cely napojeny na internet.on sa ma vratiť koncom mesiaca z ameriky ale on si z ničoho nerobi hlavu,vraj už ma všetko vybavene.pre neho je všetko v pohode.je ovela samostatnejši,tak dufam že čoskoro bude aj ona.suvelmi rozdielny až ma to niekedy šokuje.