Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

barunka

ja len zízam.kde berieš každý deň Damaxy to nadšenie a radosť ???? pošli trochu.
môj šéf má zase svoje dni.Čím milšie, s úsmevom ho privítam, tým viac ho naštvem,že mám dobrú náladu.Následne na to ma sprdáva za veci,ktoré nesúvisia s mojou prácou.No čo už.Budem zlá a budem stále tváriť,milo a že mám fajn deň,nech pukne.čoma je po jeho blbej nálade.
Dnes je predsa tak krásne!!!!

Jarka77

ahoj damaxy ak si dobre pamatam tak ma malicka 3,160 kg a 49 cm. To vies ze bude mat plno ludi okolo seba :-). Prijemny vilet prajem

damaxy

A malej Sonicke a Jarinka miery nevieš,náhodou prajem do života,krásne chvíle v dobrej a láskavej rodine s množstvom tetušiek a ujinkov,ktorí jej budú nosit darceky a chodit s nou na kolotoče.

damaxy

ahojte idem na to alergo,a zaroven pre mna výlet,Mudr.je milá a pokeciam,ktovie koho stretnem a potom možno aj nejaký obchodík a kedže u nás zasa slniečko a sucho no využijem taký den pre svoje potešenie.A vy ako?

Jarka77

inka ako vidim mas uspesne deticky to mas radost z nich. Kazde dieta je ine aj my so sestrou sme ine. Ona je viac pyskata ale zas ja viac vybavim ako ona :-). Aj jej dvaja chlapci podobaju sa ako vajce vajcu je medzi ními 5 rocny rozdiel ale su uplne povahovo rozdielny ten starsi je taky energicky nevydrzi sediet na mieste a toho maleho kde posadis tam je ale obaja su zlatucky.

inka

jej už začala,chodi 1.rok na UK na pravo.minuly tyždeň mali zapis a potom si chodili zapisovať predmety.mala z toho neuveritelny chaos.Syn chodi do ziliny a on to vždy robi cez internet.ale on je vobec ako keby bol cely napojeny na internet.on sa ma vratiť koncom mesiaca z ameriky ale on si z ničoho nerobi hlavu,vraj už ma všetko vybavene.pre neho je všetko v pohode.je ovela samostatnejši,tak dufam že čoskoro bude aj ona.suvelmi rozdielny až ma to niekedy šokuje.