Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

marfuška

Zitka,už som sa otestovala.A zistila som že mám zo všetkého po troche.No a včul som z toho "múdra".Síce na niektoré otázky som nevedela až tak presne odpovedat.No ale je to dobre tak ako je,ostanem si ja len pri tom mojom Lexaurine,kým ma zasa riadne dakedy neodvalí.Ale dúfam,že to mi už nehrozí.

tish

miksi ja sa takto trapim uz 5 rokov a snazim sa.raz je tak a raz tak.
tiez chcem byt v pohode a chvilami sa aj dari ale stale pride nieco co ma hodi spat. ale este zijem a to je dolezite:)

miksinka

no,tish,ja uz nechcem viac takto trpiet.uz mam toho dost,som mlada a musim zit,a nie sa utapat v depke.Musis sa viac snazit a podari sa aj tebe!
A diky za ten test,ideme ho skusit!!!

zitta

Ahojte,
Ja som našla dneska jednu výbornú stránku,všetkým Vám odporúčam. Majú tam výborné testy,kde sa môžete aj otestovať.
www.uzkost.sk

tish

kto sa pyta sa dozvie:) 26, no mne je jasne ze tu si zt sama neporadim, skusala som to par mesiacov sama ale bolo mi len horsie a horsie. drzim palceky nech sa ti to podari. neviem preco sa mi nedari premoct sa.

miksinka

no ja tiez stale beriem magne teraz som si dala pomesiaci tyzdnovu pauzu.a na ukludnenie sem tam persen.Radsej sa pokusam sa premoct a odohnat to!!!kolko mas vlastne rokov,ak to chces napisat.O tebe ani nic neviem:-)))

peto BA

Marianka, mas pozvanku od kamarata do gmailu. Skus sa iba zaregistrovat a daj mi vediet ake mas meno.. Nezlakni sa, ma arabske meno:)