Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
čauko damaxy,nie nič nespracovavam.ja mam už taky zvyk ranny.Zobudim sa a idem vas pozrieť.mam byť opatrna?
dobré rano a inuska tebe aj adresne,kedže sa motkáš okolo Pc,čo niečo sa chystáš spracovávat?Opatrne
mimochodom dobre rano všetkym čo sem zabludili!
frajo,ludia sa nerozpravaju spolu len ked maju problemy,a potom čo, maš kamoša pomôže ti ked je najhoršie a potom už ho odkopneš či čo?a ešte taka mala otazočka,ty sem prečo chodiš?nemaš problema,vyrovnaný zdatny chlap,a len sem tam zabludiš na uzkosť................
aj ja som tu,ale dnes len čítam
frajo, este je skoro
babiky tu je dnes ale cirkus.neskora hodina a vy tu este kvakcite.ani problema uz nemate a predsa tu chodite.ja ze tuto temu zrusime,ked tak dobre s usmevom v poslednom case.
urob si radost moja, ja mam celkom rada jarmoky to taka sranda je, aspon na rodnej hrude, vzdy postretavam ludi co som ich roky nevidela a rozvoniava tam vsade vsetko
hej ziju si svoje, povedia si co chcu, aj to co by sme aj my sami niekedy chichi a maju vsetkych na salame.
no idem aj ja niečo pozerať,hadam tam niečo najdem.deti išli na kolotoče,no deti syn ma 21 a dcera 18.hadam mi aj neaku ružu vystrelia.tak budem čakať kedy sa vratia.u nas na hody byva taky jarmok,ja pojdem zajtra pozrieť a trochu prievan urobiť v peňaženke.