Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Silvi

Inka vzdalujem sa, lebo nemam doma inernet. Ale asi to napravim, lebo porozpravat sa s Vami mi velmi pomaha. Teraz aspon viem, ze nie som sama, lebo niekedy si pripadam ako totalny cvok. Dnes som mala velmi narocny den. Este potrebujem nieco doma porobit a potom sa uz tesim do postielky. Majte sa vsetky pekne.

inka

ja neiem ako tie vaše polovičky,ale ja ked idem s mojim manželom nakupovať a hlavne niečo dôležite ako napr.dnes tak to malokedy dopadne v dobrej nalade,jeho človeče rozčuluje snad všetko v tych obchodoch.dnes sa napr.rozčulil,že v baumaxenemali dlažbu aku sme si vybrali,načo ju tam teda maju vybratu,čo z toho ked sa da len objednaťno ale boli taki zlati a zistili že ju maju v druhom baumaxe a jeho zase rozčulilo prečo sa to neda zaplatiť v tomto a tam to len pride šofer zobrať.no ja som skoro skoprnela ked som ho videla ako sa rozčuluje.a potom sa ešte na mna nahneval,lebo som nepochopila jeho rozčulenie.no je to ho na mna dosť na dnes.Nakoniec sme ju kupili v dalšom,tam sme ju aj zaplatili ale jemustale ide o princip jednej siete obchodnej a stale ho to hneva.ja to už nechcem počuvať,tak som išla sem a to som ho zase nahnevala lebo určite si o tom myslim svoje.4o vy na to je to normalne?a potom že nemam pp

Alternativa

Dievcata,
Barunka dnes rano krasne porozpravala o rozhovore so psychologickou a o uzasnej terapii v knihkupectve :o). Hovorila o odpusteni a odporucani "ODPUSTITE teraz SEBE". Lenze ako...Aj ja som k takemu bodu pred nejakym casom dospela. A co som si odpustila? To, ze som vlastne vo vsetkom za mnohe roky na seba zabudla. Snazila som sa byt super matka, zienka domaca, manzelka, pracovnicka. Aj kamaratka, kolegyna, suseda,...a mozete si pridat, co Vas napadne. A nebola som sama sebou. Tak to som sama sebe odpustila. A zacala som si pestovat "konicky", naucila som sa slusnou formou povedat "nie", ak som to tak citila, zacala som makat na mojom zdravi, doprajem si malicke radosti.
Zamysleli ste sa, co moze kazda z nas sebe odpustit?

inka

no prave že nie som vobec v neakej mimoriadnej nalade,mne vždy nakupy s mojim manželom zanechaju stopy na nervoch,v lahkosti povedane.ideš von?tak potom teda

miksinka

ahoj inus som tu ale musim ist.Pokecala by som tak na dlho,ale...:-(((
vidim,ze si nejaka stastnucka:-)))
to som rada

inka

no v akom novom šate sme?!nebolo to pred tym viac prehladne?alebo si treba nato zvyknuť.miksi som tu už takže ak sa chceš niečo spytať,pytaj sa.Tisch a čo modriny miznu?