Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
no ja si aj tych dvoch cirkusantov niekedy rada pozriem.brana a noru,su taky zlati blbci a pači sa mi že su im všetci ujetí,to by potrebovali viaceri,maju svoj svet a hlavne že su oni spokojni.a ked sa nad tym zamysliš trochu,pozri kolko maju problemov ,braňo alkoholik,deti nemôžu mať,tak čo nech si aspoň prachy užiju.a pokial viem ani tych už nemaju bohviekolko.
no ja mam zapnutu jojku hviezdy na lade aj ked je to v podstate kravina...ja osobne mam rada krasokorculovanie a aj tak nic ine pozeratelne tam nie je, na markize nora a brano, este skusim ci daco na spektre alebo discovery nejde a podam hlasenie
alti ty sa tu vždy tak znenazdajky objaviš a hned zmizneš,ako dobra vila z rozpravky.Pamätam si ked som sem prvy krat prišla,dve baby mi odpisali.alternativa a damaxy.
a čo davaju v tej telke?ja tam nikdy nemôžem nič rozumne najsť alebo aspoň zaujimave.no daj neaky typ nech sa tam aj ja idem uložiť.
papa silvi, pekny vikend ti prajem.
inka lezim zabalena do paplona, pobolievaju ma krize a pozeram telku a popri tom sa motkam na nete.
Tak uz sa dnes nadobro s vami lucim, padam domov, do roboty som sa vratila len preto, ze som tu zabudla lieky. Este raz. Pa, pa.. Ozvem sa v pondelok.
no ved to že on je aj v robote mojim šefom, a sem tam nevie kedy padla
tisch to som rada,že to bolo to o čom sme hovorili a teda to postupne mizne.a že si taka neaka,no to je asi u nas uzkostlivych
tradicia.tisch a čo porabaš?
inak moja polovicka je asi taka ista ako ta tvoja. A tak radsej vsetko vybavim sama, co tiez nie je dobre, ale ja som taka, ze ked zacne frflat, tak sa cez to prenesiem a ked to mam pocuvat tak si vsetko zariadim tak ako viem. Vsetci si myslia ze je pod papucou a je to presne naopak. Ale od kedy chodim k psychologovi, zavadzam male zmeny, tak aby ho to celkom nezlozilo, chodim cvicit, cez vikend si dopraje plavarem aj s malou, lebo jemu sa nechce a ked sa mu nepaci, ze nie je pozehlene alebo nevie nieco najst, tak mu poviem, ze tiez ma dve ruky a moze ich k dielu prilozit a ked nechce, tak nech pocka, kym sa bude chciet mne. My spolu sedime aj v robote a niekedy je to fakt na nervy.
alternativa,take neosobne meno budem ti hovoriť alti,môžem.ja som nad velmi vela premýšlala,my ked končime cvičenie,tak dakujeme 3 krat.prvy krat sebe,druhy kratniekomu a treti krat komukolvek a čomukolvek.Vtedy je taky čas na premýšlanie,cvičitelka vždy hovori ak chcete a viete že je už čas podakujte sami sebe,že ste dokazali pre seba urobiť taky zavažny krok a to starosť o seba.a ja vždy od vtedy dakujem že som našla v sebe silu a naozaj začala ten prvy krok starať sa tak trochu aj o seba a potom dakujem a prosim aby som vydržala.